Aynı caminin muslukları 7'nci defa çalındı

Batman'da bir caminin şadırvan ve tuvaletlerindeki musluklar kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 7'nci defa çalındı.

Aynı caminin muslukları 7'nci defa çalındı

Batman'ın merkez Bayındır Mahallesi'nde bulunan Zeynel Abidin Camii'ne gece saatlerinde giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, caminin merdivenlerindeki demir korkulukları, şadırvan ile tuvaletlerdeki muslukları çalarak, camiye zarar verdi.

Zeynel Abidin Camii'nde 7 defadır hırsızlık yapıldığını belirten cami cemaati, duruma tepki göstererek, hırsızlara caydırıcı cezaların verilmesi gerektiğini dile getirdiler.

Cami cemaatinden Metin Şimşek, "7'nci defadır burada hırsızlık yapıyorlar. 3-4 defadır hem tuvalet hem de şadırvandaki tüm musluklar çalınıyor. Devletin bu hırsızlık olaylarına bir çare bulmasını istiyoruz. Yetkililer camilere yardımcı olsunlar. Her hafta ya da 15 günde bir musluklarımızın tümünü söküp gidiyorlar. Her defasında 250-300 TL civarı caminin zararı oluyor. Camilerin etrafının kamera sistemleriyle donatılmasını istiyoruz. Yoksa bu hırsızların çaresi yok." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz