Görüş Bildir

Ayvacık Çanakkale'de başından vurulan Kadir Akpınar, dost kurbanı oldu

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ndeki bir kahvede, arkadaş grubu arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle başından vurulan 25 yaşındaki Kadir Akpınar yaşamını yitirdi. Akpınar'ın ölümüne neden olan tüfeği kimin kullandığı henüz belirlenemezken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi

Ayvacık Çanakkale'de başından vurulan Kadir Akpınar, dost kurbanı oldu

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ndeki bir kahvede, arkadaş grubu arasında çıkan kavgada, av tüfeğiyle başından vurulan 25 yaşındaki Kadir Akpınar yaşamını yitirdi. Jandarma, olayın ardından kaçan, Akpınar'ın 5 arkadaşını şüpheli olarak evlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. Küçükkuyu Beldesi'ndeki bir kahvede, bir grup arkadaş arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kahveye gelmeden önce yakındaki bir restoranda birlikte yemek yedikleri belirlenen arkadaş grubu arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada, Akpınar, başından av tüfeğiyle vurularak, yaşamını yitirdi. Olayın ardından Akpınar'ın yanındaki 5 arkadaşı kaçtı. Kahvehane çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen jandarma ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, Akpınar'ın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Jandarma, bu sabah, şüpheli olarak Akpınar'ın olay anında yanında olduğunu belirlediği arkadaşları S.T., N.T., Y.A., N.A., Y.A.'yı evlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. Akpınar'ın ölümüne neden olan tüfeği kimin kullandığı henüz belirlenemezken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir