Görüş Bildir

Yetim ve öksüzleri sevindiren destek

Diyarbakır'da, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yetim ve öksüz çocukların ailelerine nakdi ve gıda desteğinde bulundu.

Yetim ve öksüzleri sevindiren destek

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, anne veya babasını çeşitli nedenlerle kaybetmiş olan çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdi. İlk etapta tespit edilen 18 yetim ve çocuğun ailesine nakdi ve gıda desteği ulaştırıldı. Başkan Beyoğlu'nun talimatı ile temin edilen hediye paketleri ve nakdi destek içeren zarflar, koronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında belediye ekipleri tarafından ilçenin farklı mahallelerinde yaşayan ailelerin evlerine ulaştırıldı.

Duygu dolu anlar yaşayan yetim ve öksüz çocukların aileleri, anlamlı davranışından dolayı Başkan Beyoğlu ve Bağlar Belediyesine teşekkür etti.

YETİM VE ÖKSÜZLER

Başkan Beyoğlu, "Anne ya da babası hayatta olmayan yavrularımızın mutlu olduğunu görmek bizi çok mutlu etti " diyerek bu yönde sosyal belediyeciliğe devam edeceklerini dile getirdi. Beyoğlu, "Uzun süredir planladığımız bir sosyal sorumluluk projesi idi. Tespit ettiğimiz 18 yavrumuza ve ailelerine çam sakızı çoban armağanı misali desteklerde bulunduk. Onların sevindiğini ve mutlu olduğunu hissetmek bizi çok mutlu etti. Sosyal belediyeciliğin öncüsü olan sayın cumhurbaşkanımızın belirlediği misyona riayet ederek kentimizde bulunan ihtiyaç sahibi kesimlere yönelik hizmetler yürütüyoruz. İmkanlar ölçüsünde yolumuza kararlı bir şekilde devam edeceğiz " dedi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi