İstanbul'un en ortası Bağdat Caddesi tecavüzcüsü Cengiz Ay'in, tecavüze uğrayan o üniversiteli kız anlattı

İstanbul Bağdat Caddesi'nde Cengiz Ay'ın üniversite öğrencisi kızı sürükleyerek bir apartmanın altına zorlana götürmesi sonrası yaşanan tecavüz dehşetini ilk ağız, üniversite öğrencisi kız anlattı

İstanbul'un en ortası Bağdat Caddesi tecavüzcüsü Cengiz Ay'in, tecavüze uğrayan o üniversiteli kız anlattı

24 Ocak günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de eğlendikten sonra saat 02.40 sıralarında Bostancı’ya dönen ve evinin sokağında kendisini takip eden Cengiz A.’nın tecavüzüne uğrayan E.F.B., olayın babasına sesleneceği mesafede meydana geldiğini belirtti ve şöyle devam etti:

"HİÇ BİRİYLE BERABER OLDUN MU?"

“Takip edildiğimi anlayınca ‘Ne oluyor’ diyerek tepki gösterdim. Ancak bıçağı dayayıp ‘Sesini çıkarma’ dedi. Beni bir aracın arkasına götürdü. ‘Öp beni’ dedi. ‘Ne oluyor’ diyerek tepkimi devam ettirdim. ‘Seni delik deşik ederim’ diyerek beni zorla öpmeye başladı. Elindeki çakıyı gösteriyordu... Zorla evimizin bitişiğindeki apartmanın bahçesine götürdü. Kaç yaşımda olduğumu sordu, 16 dedim. ‘Kaç yaşındasın doğru söyle’ dedi. Gerçek yaşımı söyledim. ‘Hiç biriyle beraber oldun mu?’ diye sorunca belki bir şey yapmaz diye düşünüp bakire olduğumu söyledim. Öpmeye başladı, ardından tecavüz etti. Yalvardım beni bırakması için. Param olup olmadığını sorunca ‘Yok’ dedim. ‘Üzerinde bulursam delik deşik ederim’deyince 65 liramı verdim. Telefonumu istedi, verince ‘Tamam git’ diyerek beni yolladı. Eve girdiğimde ağlama sesime babam uyandı...”

GENÇ KIZ PSİKOLOJİK DESTEK ALIYOR

İstanbul Bağdat Caddesi'nde Cengiz Ay'ın tecavüzüne uğrayan 19 yaşındaki üniversite öğrencisinin psikolojik destek aldığı belirtildi. Genç kızın babası F.B., 'Gerekli psikoloijk tedaviye başladı. İyi olmaya çalışıyoruz ancak iyi değiliz.' ifadelerini kullandı.

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in özel haberine göre büyük travma yaşayan genç kız kızın ailesi, kızlarının hayatta olmasına şükrettiklerini söyledi.

 Baba F.B. "Şu an daha fazla konuşmak istemiyoruz. Gerekli psikolojik tedaviye başladık. İyi olmaya çalışıyoruz ama iyi değiliz" demekle yetindi.

Daha çok trafik kazalarıyla gündeme gelen Kadıköy Bağdat Caddesi, şimdi de bir tecavüz olayına şahit oldu. İstanbul’un en kalabalık semtlerinden biri olan alanda, kimliği belirsiz saldırgan, üniversiteli genç kıza bıçak zoruyla bir apartmanın arka bahçesinde tecavüz etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz