Görüş Bildir

Bakan Çelik gelmedi, parkının temel atma töreni ertelendi

Şanlıurfa'da, bugün yapılacak olan 11 Nisan Şehir Parkı temel atma töreni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in gelmemesi nedeniyle ertelendi.

Bakan Çelik gelmedi, parkının temel atma töreni ertelendi

Şehir parkının tanıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Bakan Çelik'in gelemediği için temel atmayacaklarını belirterek, "Şanlıurfa’ya önemli hizmetleri olan ve bu dönemde aday olmayacak olan bakanımızın yokluğunda temel atmak gönlümüze sinmedi" dedi.

Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan 11 Nisan eski şehir stadyumunun yıkılmasıyla boş kalan alan 35 milyon dolar harcamayla Şehir Parkı'na dönüştürülecek. Büyük bölümü yeşil alan olacak park için bugün Şanlıurfa milletvekili olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni düzenleneceği bildirildi.

Ancak, meclisteki görüşmeler nedeniyle Bakan Çelik kente gelemeyince temel atma töreni de yapılmadı. Şehir parkının tanıtımını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, "Ortak akıl ve STK’larla birlikte park projesini bu güne getirdik. Yüklenici firma tarafından getirilen 100 yaşındaki ağaçları sembolik olarak alana dikecektik. Ancak Şanlıurfa’ya önemli hizmetleri olan ve bu dönemde aday olmayacak olan bakanımızın yokluğunda temel atmak gönlümüze sinmedi. Parkın büyük bir bölümü yeşil alan olacaktır” dedi.

20 ayda tamamlanması planlanan parkın temelinin aksilik olmaması durumunda yarın kente gelecek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından atılacağı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi