Balıkesirspor, teknik direktörü Erginer iki takviye istedi

TFF 1'inci Lig'de yeni sezonu pazartesi günü evinde oynayacağı Eskişehirspor maçıyla açacak Balıkesirspor'da Teknik Direktör Reha Erginer, stoper ve kaleci transferi yapmak istediklerini söyledi.

Balıkesirspor, teknik direktörü Erginer iki takviye istedi
Düzenlediği basın toplantısında takımın son durumu hakkında bilgi veren genç teknik adam, "Uzun bir maratona başlıyoruz. Lige iyi adım atmak istiyoruz ve bunun için taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftar, hedefe ulaşma anlamında önemli saç ayaklarından biridir. Transferde de bir stoper ve bir kaleci almak istiyoruz. Ancak basında yazıldığı gibi sağ bek arayışımız yok" diye konuştu.  
Defansta Hüseyin'in hazır olmadığı vurgulayan Erginer, "Stoper ihtiyacımızı herkes biliyor. Elimizde Hüseyin, Glumac, Oğuz, Muhammet ve Oğuzhan var ama Hüseyin benim göreve başladığım geçen sezonun mart ayından bu yana sakat. Onun sezon başı katkısını görmek isterdim fakat daha toparlanamadı. Kadromuzda 2 kaleci bulunuyor. Bu mevkiyi de takviye edeceğiz. Başka mevkiler konusunda da transfer ucu açık bir kavram. Ancak biz kulübün tek kuruşunu bile sokağa atmadan, belirlediğimiz standartlar dahilinde takviye yapıyoruz. Kadro maliyeti geçen sezondan düşük" dedi. 
3 GANALI GELİYOR
Balıkesirspor'da Teknik Direktör Reha Erginer'in yardımcılarının Gana'da belirlediği 3 genç futbolcu, denemeye alınacak. Ganalı oyuncuların sol bek, orta saha ve forvette görev yaptığını söyleyen Reha Erginer, maliyeti çok düşük olan bu isimlerin antrenmanda beğenilmeleri durumunda sözleşme imzalayacaklarını söyledi. 


Kaynak: DHA