Görüş Bildir

Bank'ta Ateşli öpüşme hüsranla bitti! Öpüştüğü kadın adamın dilini kopardı

Zonguldak Ereğli'de makine bakımcısı olarak Ereğli'ye gelen Tamer Ç. sahilde tanışıp alkol aldığı kadınla öpüşmeye başladı. O sırada öpüştüğü kadın Tamer Ç.'nin dilini kopardı. Kanlar içinde kalan Tamer Ç. kendi imkanlarıyla özel bir hastaneye sonrada Ereğli Devlet Hastanesine kaladırıldı. Olayın nasıl olduğu sorusuna boşverin nasıl olduğunu beni gazeteye çıkarmayın diyerek yanıt verdi.

Bank'ta Ateşli öpüşme hüsranla bitti! Öpüştüğü kadın adamın dilini kopardı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sahil bandında yeni tanıştığı kadın ile öpüşen genç, az kalsın dilinden oluyordu. Kadının dilini kopardığı Tamer Ç., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Diline 10 dikiş atılan genç, hastane çıkışında kadının olayı kasıtlı yapıp yapmadığını bilemediğini söyledi.

Olay ilçeye bağlı Uzunkum Caddesi sahil bandında meydana geldi. İddiaya göre; makine bakımcısı olarak çalıştığı gemiyle İstanbul'dan ilçeye yük getiren Tamer Ç., geminin bekleme yaptığı sırada gezmek için sahil bandına geldi. Tamer Ç. Alemdar Müze Gemisi yakınlarında alkol alıp eğlendiği kadın ile öpüşmeye başladı. Genç, bir anda kadının dilini ısırması ile kanlar içinde kalırken kadın olay yerinden kaçtı. Dili parçalanan Tamer Ç., kendi imkanlarıyla önce özel hastaneye daha sonra da Ereğli Devlet Hastanesi'ne gitti. Burada yapılan müdahale ile Tamer Ç.'nin diline 10 dikiş atıldı. Yaklaşık 4 saat süren tedavisinin ardından hastaneden polis eşliğinde ayrılan Çokçevik, hastane çıkışında gazetecilerin nasıl olduğu sorusuna, "Boşverin nasıl olduğunu. Gazeteye çıkartmayın." tepki gösterdi. Genç, "Bayan dilinizi kasıtlı olarak mı ısırdı?" sorusunu ise "Abi ne bileyim. Bilemam ya." diyerek cevapladı.

GENCİN DİLİNİ PARÇALADI

Gencin dilini parçalayan kadını tanımadığını, yeni tanıştığını kadının kendisinde herhangi bir adresi ve telefonunun olmadığını söylediği öğrenildi. Olay nedeniyle şikayetçi olmayan genç, emniyette alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Karadeniz Ereğli, Zonguldak il sınırları içinde bulunan bir ilçedir. Türkiye’nin kuzeyinde, Batı Karadeniz Bölgesi’nde yer almaktadır. Yüzölçümü 782 km²dir. İlçeye bağlı 5 belde (Gülüç, Kandilli Armutçuk, Gökçeler Neyren, Çaylıoğlu Güneşli ve Ormanlı) ve 91 köy vardır.

İlçe ağırlıklı olarak Karadeniz Bölgesi'nden göç almakta olup, ilçe genelinde 6.897'si Trabzon ili nüfusuna kayıtlı olmak üzere, Zonguldak dışında bir il nüfusuna kayıtlı 44.409 kişi yaşamaktadır. Trabzon'u 3.771 kişiyle Düzce, 2.634 kişiyle Karabük, 1.901 kişiyle Kars takip eder.

Şehir merkezine 31 mahalle bağlı olup adları Akarca, Bağlık, Balı, Belen, Belen Yeni, Bölücek, Dağlar, Elmatepe, Güldere, Göktepe, Hamzafakılı, Kavaklık, Kepez, Kestaneci, Kışla, Kırmacı, Kıyıcak, Kirmanlı, Kocaali, Korubaşı, Köseler, Murtaza, Müftü, Orhanlar, Ömerli, Ören, Sarıkokmaz, Süleymanlar, Topçalı, Uzunçayır ve Uzunmehmet'tir[19].

Gülüç beldesine bağlı mahalle sayısı 4 olup, adları Gülüç Merkez, Bekyeri, Çengelburnu ve Örencik'tir.

Armutçuk (Eski adıyla Kandilli) beldesine bağlı mahalle sayısı 5 olup, adları Armutçuk Merkez (diğer adıyla Çamlık), Geyikbeli, Şehitlik, Uzunmehmet Yayla ve Yeni Mahalle'dir.

Ormanlı beldesine bağlı mahalle sayısı 4 olup, adları Ormanlı Merkez, Sarıkaya, Seyitahmetli ve Sinitli'dir.

Gökçeler (Eski adıyla Neyren) beldesine bağlı mahalle sayısı 5 olup, adları Gökçeler Merkez, Açıkhava, Kızılsu, Pazaryeri ve Yeni Mahalle'dir.

Güneşli (Eski adıyla Çaylıoğlu) beldesine bağlı mahalle sayısı 5 olup, adları Çaylıoğlu Merkez, Asarlı, Güneşli, Hacıosmanlar ve Kocalar'dır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi