Görüş Bildir

Başhemşire Devir Teslim Töreni Yapıldı

Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhemşiresi Selda Budak, 8 yıl başarıyla sürdürdüğü Başhemşirelik görevini Dicle Üniversitesi Hastaneleri Dahiliye Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Rahime Atlı’ya devretti.

Başhemşire Devir Teslim Töreni Yapıldı

Ahmet DEMİR

Başhekimlik makam odasında yapılan devir teslim töreninde. Konuşan Dicle Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş ;“. 8 yıl yürüttüğü Başhemşirelik görevini de layıkıyla, başarılı bir şekilde yaptı. Bu bir bayrak yarışıdır. Makamlar gelip geçicidir. Ama devletteki görevler esastır, devam eder.” Diyerek başarılar diledi ve hizmetlerinden dolayı Selda Budak’a plaket takdim etti.

Selda Budak’ da konuşmasında, “Başhemşirelik görevinde olduğum sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Görevi devir ettiğim arkadaşımın da bu görevi başarıyla yürüteceğine inanıyorum. Kendisine başarılar dilerim.“ dedi.

HALEF SELEF İN BAŞARI DİLEKLERİ

Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Kırbaş’ın plaket sunumundan sonra, başhemşirelik görevini Selda Budak’ tan devir alan Rahime Atlı da Selda Budak’a bir buket çiçek verdi. Daha sonra halef ile selef birbirlerine sarılıp başarı dileğinde bulundular..

Başhemşire yardımcılarının da katıldığı devir teslim töreni sonrasında Başhekim. Prof. Dr. Gökhan Kırbaş ile toplu hatıra fotoğraf çektiler..

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi