Görüş Bildir

Başkent Ankara'da olaylı gece, polis aracına saldırı

Başkent Ankara'da polis aracına kalaşnikoflu saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldrı da polis memuru yaralanırken, saldırganlar ise kaçtı.

Başkent Ankara'da olaylı gece, polis aracına saldırı

Başkent Ankara'da gecenin geç saatlerinde yaşnana olay da, polise silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Ankara'da polisin dur ihtarına uymayan bir araç içeirisndeki üç kişi,, kalaşnikof silahlarla ateş açmaya başladı. Düzenlenen saldırı sonrasında polisler yaralanırken, saldırganların kaçtığı ve aranma çalışmalarının kaydedildiği açıklandı.

geçen hafta Esat Caddesi'nde gece kulübüne yönelik kalaşnikoflu saldırı sonrası kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatan Ankara Emniyet MüdürlüğüGasp Büro Amirliği ekipleri, Mamak ilçesi Şahap Gürler Mahallesi'nde bir adrese operasyon düzenledi.

Şüpheli üç kişinin 06 AB 6115 plakalı otomobille kaçmaya çalıştığını fark eden polis ekipleri müdahalede bulundu. Bunun üzerine zanlılar polisin "dur" ihtarına uymayarak kalaşnikof silahlarla ateş etti. Açılan ilk ateş sonucu polis memuru Avni A. yaralandı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Saldırganlar daha sonra yaya olarak gecekondu bölgesine kaçıp izlerini kaybettirdi. Yaralı polis memuru Avni A, olay yerine gelen meslektaşları tarafından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir