Görüş Bildir

Başkent'te aracına binecekken öldürülen iş adamı Ali Kayum, ani ölümü sonrasında bugün toprağa verildi

Maskeli saldırganlar tarafından dün Ankara'da özel aracına binecekken öldürülen iş adamı Ali Kayum, bugün toprağa verildi. Ankara Çankaya cinayeti olarak tarihe kazınacak olan Ali Kayum cinayeti sonrasındaki sırlar açığa çıktı mı? Gözyaşları arasında Hacı Bayram Veli Camii'sinde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verilen Ali kayum'u öldüren şahıs ya da şahıslar bulundu mu?

Başkent'te aracına binecekken öldürülen iş adamı Ali Kayum, ani ölümü sonrasında bugün toprağa verildi

Maskeli saldırganlar tarafından dün öldürülen iş adamı Ali Kayum, bugün toprağa verildi. Ankara Çankaya cinayeti olarak tarihe kazınacak olan Ali Kayum cinayeti sonrasındaki sırlar açığa çıktı mı? Gözyaşları arasında Hacı Bayram Veli Camii'sinde kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verilen Ali kayum'u öldüren şahıs ya da şahıslar bulundu mu?

ANKARA'da evinin önünde silahlı saldırı sonucu öldürülen işadamı Ali Kayum, gözyaşları arasında toprağa verildi. İşadamı Ali Kayum için Hacı Bayram Veli Camii'nde öğleleyin cenaze namazı kılındı. Cenazeye Kayum'un yakınları ve çok sayıda seveninin yanı sıra eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin de katıldı. Kılınan cenaze namazı ardından Kayum'un tabutu omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Tabutun araca konulması sırasında Kayum'un kızı Begüm ve eşi Birgül Kayum tabuta sarılarak gözyaşları döktü. İş adamının cenazesi Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ankara Beysukent Mahallesi'nde yaşayan 60 yaşındaki iş adamı Ali Kayum, evinden çıkıp otomobiline binerken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir