Görüş Bildir

Batman Kozluk'ta dev darbe Mühimmatlarla birlikte imha edildiler

Batman Kozluk'ta PKK'ya darbe vuruldu. Çok sayıda barınak, sığınak imha edilirken, mühimmatlara da el konuldu

Batman Kozluk'ta dev darbe Mühimmatlarla birlikte imha edildiler

Batman Kozluk ilçesinde PKK'ya ağır darbe vurmak için devam eden operasyonlarda çok sayıda barınak, sığınak ve depolar imha edildi. Batman'da roket ve silahlara ait mühimmatlar ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi maksadıyla, bölge halkının desteğiyle bölücü terör örgütü ile mücadeleye aralıksız olarak devam edildiği belirtildi. Bu kapsamda, Kozluk ilçe kırsalında bölücü terör örgütü  mensuplarını etkisiz hale getirmek, sığınak, barınak ve depo alanlarının tahrip etmek amacıyla bugün operasyon gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Bölgede yapılan aramada,  teröristlere ait 1 adet RPG-7 anti personel mühimmatı, 49 adet bixi mühimmatı, 13 adet boş bixi fişek kovanı, 21 adet boş kaleşnikov fişek kovanı, 5 adet elektrikli fünye, 50 metre beyaz renkte elektrik kablosu, 1 adet şemsiye, 1 adet balyoz, 1 adet kürek, 1 adet gömlek, 1 adet tişört ve 1 adet mont ele geçirilmiştir."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir