Görüş Bildir

Bensu Soral, 3 Adam'da İçerde'nin Melek'ini anlattı

İçerde'nin Melek'i Bensu Soral, geçtiğimiz akşam 3 Adam konuğu oldu. Programın ilk başından beri Melek ölecekti diyen Bensu Soral, bunubildiğini ancak en yakınları ile bile paylaşmadıklarını açıkladı.

Bensu Soral, 3 Adam'da İçerde'nin Melek'ini anlattı

İçerde'nin Melek'i Bensu Soral, geçtiğimiz akşam 3 Adam konuğu oldu. Programın ilk başından beri Melek ölecekti diyen Bensu Soral, bunubildiğini ancak en yakınları ile bile paylaşmadıklarını açıkladı. Bensu Soral dizi hakkında bu itirafı ile çok konuşulurken, başarısından da bir hayli bahsettirmekte. 3 Adam'da Bensu Soral İçerde itiraflarına devam ederken, diğer bir yandan da dizidenayrıldığına da çk üzgün olduğunu açıkladı. Ve İçere Melek'in ölüm sahneleri ile de alakalı konuştı.

"Senaryoyu okurken hep 'acaba nerede ölüyorum' diye okudum" diyen Bensu Soral, "Sonra o gün geldi. Çok üzüldüm ama bu hikayenin bir parçası olduğu için hazırlıklıydım. Umarım daha güzel işlerde yine beraber oluruz" ifadelerini kullandı.

Dizideki ölüm sahnesiyle ilgili ise şöyle konuştu: "Üzerim örtülüydü, sürekli birileri geliyor. Aras'ı (Aras Bulut İynemli) erkek kardeşime çok benzetiyorum. Tutamadım kendimi, Aras başımda konuşurken gözümden yaş geldi. Sonra o sahneyi tekrar çektik."

26 yaşındaki oyuncu, "Yüzümün kapalı olduğu bir sahne çekiyorduk. O sahnede ise içim geçmiş biraz uyumuşum." itirafında bulundu.

BENSU SORAL DİZİDE ÖLDÜ

 Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor ve Uğur Yücel gibi isimlerin yer aldığı 'İçerde' dizisinin son bölümünde, Bensu Soral'ın canlandırdığı 'Melek' karakteri vurularak öldü.

BENSU SORAL HAKKINDA

23 Mart 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Bensu Soral, lise öğrenimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır. Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral'ın destekleriyle mankenliği bırakıp oyunculuğa başlamıştır. Oyunculuk kariyerine "Yol Ayrımı" dizisi ile başlayan Bensu Soral, televziyon ekranlarındaki ilerleyişine "Vicdan" dizisi ile devam etmiştir. "Boynu Bükükler" isimli gençlik dizinde de boy gösteren güzel oyuncu, yeni bir proje olarak "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırmıştır.

Televizyon dizilerindeki kariyeri dışında, oyunculuğunu Murat Dalkılıç'ın "Kader" şarkısında da sergilemiştir.

ÇAĞATAY İLE ALAKASI YOK

‘İçerde’ dizisinin Melek karakteri ile yıldızı parlayan Bensu Soral, diziden ayrılmasının Çağatay Ulusoy ile alakalı olduğu iddiasına yanıt verdi. VE “Biz böyle bir ayrılığın olacağını öncesinden biliyor ama hikaye gereği kimseyle paylaşamıyorduk. Annem, babam bile diziden ayrıldığımı o bölümü izleyerek öğrendi. Çağatay’la da aramızda en ufak bir sorun yok.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir