Görüş Bildir

Beton mikseri dehşet saçtı

Tuzla'da kontrolden çıkan bir beton mikseri önce öğrencilerin bulunduğu servis minibüsüne, ardından park halindeki 8 araca çarptı.

Beton mikseri dehşet saçtı

Kaza sonucu 7 öğrenci yaralanırken, araçlarda büyük çapta maddi hasar oluştu. Feci kaza, olay yerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay önceki gün sabah 06.30 sıralarında Tuzla İçmeler Mahallesi, Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, aşırı hız yapan beton mikseri sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce ilköğretim okulu öğrencilerini taşıyan servis minibüsüne çarptı. Hızını alamayan beton mikseri daha sonra park halindeki 8 aracı önüne alarak sürükledi. Metreler boyunca araçları sürükleyen mikser güçlükle durabildi. Olay sırasında park halindeki araçlarda kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi. Kaza sırasında beton mikserinin sürücüsü de ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAZA KAMERADA
Bu arada dehşet dakikaları olay yerindeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kontrolden çıkan beton mikserinin öğrencilerin içinde bulunduğu servis minibüsüne çarpması ve sonrasında yaşanan büyük panik görülüyor. Kayıtlarda servis minibüsü ile park halindeki 8 otomobilin sürüklenmesi dikkat çekiyor.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi