Bingöl Genç, sabah saatlerinde kana bulandı 4 ölü

Bingöl Genç ilçesinde minibüsün şarampole devrilmesi şeklinde meydana gelen kaza da ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

Bingöl Genç, sabah saatlerinde kana bulandı 4 ölü

Bingöl Genç minibüs kazası. Uçuruma devrilen minibüs içinde 4 ölü, 10 yaralı. Bingöl'e bağlı Genç ilçesinde hayatını kaybedenlerin sayısının 4, sürücü dahil yaralı sayısının da 11 olduğu açıklandı. Türkiye'yi üzen Genç ilçesindeki kaza da minibüsün uçuruma yuvarlandığı açıklandı. Peki kaza da hayatını kaybedenler açıklandı mı?

ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Kaza, bugün Sabahsaat 10.00 sıralarında Gündoğdu Köyü’nden ilçe merkezine yolcu getiren 01 BIZ 48 plakalı minibüsün kimliği henüz öğrenilemeyen sürücüsü, Yatansöğüt Köyü yakınlarında virajda direksiyon kontrolünü yitirdi.

GENÇ İLÇESİNDE KAZA DA ÖLENLERİN İSİMLERİ

Şarampole yuvarlanan minibüste bulunan hepsi akraba Mesut Tozkoparan, Hüseyin Tozkoparan, Haydar Tozkoparan ve Bekir Ayvaz yaşamını yitirdi. Kazada Mahmut Aslan, Osman Tozkoparan, Vesile Tozkoparan, Emin Ayvaz, Yusuf Ayvaz, Yıldız Ayvaz, Hamit Balkaya, HASAN Bingöl, Yusuf Demirbağ ve Mehmet Demirbağ ise yaralandı.

ACİLEN HASTANEYE KALDIRILDILAR

Yaralılardan durumu ağır olan 6’sı Bingöl Devlet Hastanesi’ne durumu hafif olan 4’ü ise ambulanslarla Genç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz