Görüş Bildir

Bingöl’de Mescid-i Aksa için yürüyüş yapılacak

HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları, işgalci Siyonistlerin estirdiği teröre dikkat çekmek için "Aksa için yolAçık" sloganıyla protesto yürüyüşü düzenleyecek.

Bingöl’de Mescid-i Aksa için yürüyüş yapılacak

HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları, Siyonist çetelerin Mescid-i Aksa’da estirdiği teröre dikkat çekmek için "Aksa İçin YolAçık" sloganıyla protesto edecek.

HÜDA PAR Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Fuat Sönmez, Müslümanların ilk Kıblesi olan Mescid-i Aksa’nın kurtuluşu ve mazlum Filistin halkına yapılan zulme karşı durma adına yarın yürüyüş ve kitlesel basın açıklaması düzenleyeceklerini söyledi.

Yürüyüşün başlangıç noktası olarak Polisevi kavşağı, bitiş noktasının ise Dörtyol saat kulesi önü olarak belirlendiğini ifade eden Sönmez, "Ayrıca yürüyüşün bitiş noktasında geniş katılımlı ‘Aksa İçin YolAçık’ konulu basın açıklaması yapılacaktır" dedi.

Sönmez, "HÜDA PAR Bingöl Gençlik kolları olarak yapacağımız bu ve benzeri etkinlik ve protestoların genelde tüm İslam aleminin özelde ise Mescid-i Aksa ve Filistinli Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi