Görüş Bildir

Bodrum'da bir bahçedeki palmiye ağaçları ateşe verildi

Bodrum'da bir evin bahçesindeki palmiye ağaçları benzin dökülerek ateşe verildi. Dört ağaç zarar görürken, evin terasına sıçrayan alevler iki sandalyenin yanmasına neden oldu. Jandarma, ağaçları yakan kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Bodrum'da bir bahçedeki palmiye ağaçları ateşe verildi

Güvercinlik Mahallesi'nden geçen Bodrum- Milas Karayolunu'nun kenarındaki 41 yaşında Gülseren Balkan'ın yaşadığı evin bahçesindeki dört palmiye ağacından bugün sabah saatlerinde alevler yükselmeye başladı. Alevler kısa sürede dört ağacı sardı. Alevler, evin terasına da sıçradı. Terastaki iki pastik sandalye yandı. Gürültüler üzerine uyanıp, dışarı çıkan Balkan, alevleri görünce büyük şok yaşadı. Balkan, hemen bahçe hortumuyla su sıkarak alevleri kendi çabasıyla söndürdü.

Balkan, bahçeye çıktığında, bahçeden bir aracı kaçarken gördüğünü belirtip, "Alevler, terasa kadar gelmişti. Bunu neden yaptılar, bilmiyorum? Kimseyle bir husumetimiz yok. Dört ağaç zarar gördü. Az daha evimi de yakacaklardı. Halen olayın şokunu yaşıyorum. Jandarmaya şikayetçi oldum" dedi.

Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede bir benzin bidonu bulunurken, ağaçları ateşe veren kişi ya da kişilerin tespit edilip, yakalanması için çalışmalara başlandığını bildirdi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi