Görüş Bildir

Bodrum'da kaza! Sadece iki saat önce mutluluk fotoğraflarını paylaşmışlardı! 2 ölü

Muğla Bodrum'da kaza. Bodrum'da sadece dehşet kaza dan 1 saat önce çekildikleri fotoğraf son fotoğrafları olarak kaldı. Muğla'nın yazlık ilçesi Bodrum'da aşırı hız 2 kişinin ölümüne yol açarken 1 kişinin de yaralandığı açıklandı. Bodrum'da bariyerlere çarpan araç içerisinde bulunan...

Bodrum'da kaza! Sadece iki saat önce mutluluk fotoğraflarını paylaşmışlardı! 2 ölü

Muğla Bodrum'da kaza. Bodrum'da sadece dehşet kaza dan 1 saat önce çekildikleri fotoğraf son fotoğrafları olarak kaldı. Muğla'nın yazlık ilçesi Bodrum'da aşırı hız 2 kişinin ölümüne yol açarken 1 kişinin de yaralandığı açıklandı. Bodrum'da bariyerlere çarpan araç içerisinde bulunan 2 kişinin yaşamını yitirdiği açıklanırken, kaza sonrasında aracın geldiği hal kazanın vahamiyetini gösterdi.

Göltürkbükü Mahallesi'ndeki beş yıldızlı bir otelin fotoğrafçılığını yapan 48 yaşındaki Serhat Dalmış, yanında çalışan 24 yaşındaki Anıl Berke Ateş ve Azeri uyruklu 35 yaşındaki Gülmina İbrahimova, bugün saat 02.00'de, çalıştıkları otelden ayrıldı. Dalmış'ın kullandığı 48 BJ 963 plakalı otomobille, Bodrum ilçe merkezine dönmek için yola çıktı. Dalmış'ın kontrolündeki otomobil, iddiaya göre, aşırı hızlı sonucu, Torba Mahallesi Demir Mevkii'nde yoldan çıktı. Yol kenarındaki bariyerlere çarpan otomobil, takla atarak yolun karşısına geçti. Dalmış ve Ateş, kaza yerinde öldü. İbrahimova ise vatandaşların çağırdığı ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir