Görüş Bildir

Borç Anlaşmazlığı Katliama Dönüştü

ŞANLIURFA'nın Siverek İlçesi’nde, bir müteahhitlik firmasının ofisinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Borç Anlaşmazlığı Katliama Dönüştü

Olay, önceki gece saat 22.30 sıralarında Camikebir Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanın birinci katında bulunan müteahhitlik firmasının ofisinde, iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada kurşunların hedefi olan Sultan Murat Bucak, Aydın Kankutay, Ahmet Yet, Ahmet Koçal ve ismi öğrenilemeyen 2 kişi ağır yaralandı.

ÜÇ KİŞİ KURTARILAMADI

İhbar üzerinde olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sultan Murat Bucak, Aydın Kankutay ve Ahmet Yet, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Ölen 3 kişinin cesetleri morga konurken, polis hastanede ve olayın meydana geldiği mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Camikebir Mahallesi Güney Caddesi'nde bir iş yerinde alacak verecek meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı kavgada hayatını kaybeden Aydın Kankurt ile Sultan Murat Bucak'ın cenazeleri, yapılan otopsinin ardından Siverek Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Diğer ölen kişi Ahmet Yet'in cenazesi ise memleketi Batman'a gönderildi.

Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından kavgaya karıştığı belirlenen 6 kişiyi gözaltına aldı. Silahlı kavgayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi