Bu günleri de gördük! 'Seni travesti yaparım diyerek uyuşturucu verip vibratörlü işkence de bulundu

ANTALYA polisi, 23 Aralık 2014'te Engin Y.'nin (24) üzerinde 55 adet uyuşturucu hap ele geçirdi. Engin Y. hapların evinde kaldığı Turhan Kaya'ya (37) ait olduğunu söyledi.

Bu günleri de gördük! 'Seni travesti yaparım diyerek uyuşturucu verip vibratörlü işkence de bulundu

Eve baskın yapan polis, uyuşturucunun yanı sıra Engin Y.'nin üzerinde dansöz kıyafetiyle, ağzına vibratör sokulmuş halde görüntülerini buldu. Engin Y., Turhan Kaya ve eşi Yağmur Kaya, yargılama sonunda 18'er yıl hapse mahkûm edildi.

‘SENİ TRAVESTİ YAPARIM DEDİ’

Engin Y., diğer iki sanığın kendisine uyuşturucu satması için işkence yaptığını iddia etti. Y., “Kaya, beni zorla oynatarak görüntüleri kaydetti. ‘Seni travesti yapacağım’ diye tehdit etti” dedi.

‘YA YAPARSIN YA GİDERSİN’

Turhan Kaya ise Y.'nin kendi isteğiyle dansöz kıyafeti giydiğini iddia etti. Engin Y.'nin eşine birlikte kaçmayı teklif ettiğini öne süren Kaya, "Ben de kendisini dövdüm. Özgürlüğünü kısıtlamadım, isteseydi kaçabilirdi. Vibratörü ağzına sokması için zorlamadım. Ben sadece kendisine 'Ya bunları yaparsın ya da bu memleketten gidersin' dedim" diye savunma yaptı. Mahkeme Yağmur Kaya'ya eziyet suçundan 2 yıl, Turhan Kaya'ya ise eziyet, hürriyeti kısıtlama ve cinsel saldırıdan toplam 19 yıl hapiscezası verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz