Bursa Aktif Eğitim-Sen gözaltına alınanlar listesi

Aktif Eğitim-sen Bursa Şubesine FETO operasyonu. Çok sayıda üye ve yönetici BYlock kullanmak Bank Asya ile ilişiği bulunmak ve FETO finansman sağlamak suçundan gözaltına alındı

Bursa Aktif Eğitim-Sen gözaltına alınanlar listesi

Eğitime sızmış FETO'culara bir büyük darbe daha. Aktif Eğitim-Sen Bursa Şubesi yöneticilerine sn dakika feto operasyonu. Bursa Aktif Eğitim-Sen Bursa Şubesi'ne düzenlenen operasyonlar kapsamında 19 yöneticinin gözaltına alındığı açıklandı. Peki kim bu yöneticiler? Aktif Eğitim-Sen Bursa Şubesi gözaltına alınanlar listesi açıklandı mı? detaylar haberimiZDE

AKTİF EĞİTİM-SEN ŞUBESİ'NE OPERASYON

Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince yakalanan 19 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Bazılarının şifreli mesajlaşma sistemi "ByLock" kullandıkları, bir bölümünün de terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in destek talimatının ardından Bank Asya'ya para yatırdıkları belirlenen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

ÜYE SAYISI

Aktif Eğitimciler Sendikası 2016 yılı üye sayısı 18 bin 15 olarak mutabakat metnine geçti. Aktif Eğitim Sen, Aktif Sen 2016 üye sayısının 2015 yılı üye sayısına göre yaklaşık beş bin üye kaybetmişti. Aktif Eğitimciler Sendikası olarak bilinen ve cemaate yakınlığı ile tanınan sendikanın 2015 yılı üye sayısı 23700 olarak resmiyet kazanmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz