Görüş Bildir

Bursa'da liseli dehşeti! Başından vurduktan sonra intihar etti

Bursa'da kan donduran olay. Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi'nde yaşanan olay da aralarında sorun olduğu öğrenilen sevgililerden M.C., Nilüfer A.'yı başından vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Bursa'da liseli dehşeti! Başından vurduktan sonra intihar etti

Bu sabah saatlerinde Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi'nde korkunç bir cinayet yaşandı. 16 yaşında olan bir genç, aynı yaştaki aynı sınıftaki sevgilisini öldrdeükten sonra intihar girişiminde bulundu. Yaşanan korkunç olay sonra 16 yaşındaki  Nilüfer isimli genç hayatını kaybederken, katil zanlısı M.C. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

HÜRRİYET ANADOLU LİSESİ KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Olay, bu sabah Hürriyet Anadolu Lisesinin üçüncü katında bulunan 10-D sınıfında meydana geldi. Bu sabah okula gelerek üçüncü kattaki sınıfa çıkan H. C., iddiaya göre ders başlamadan, bir süre önce tartıştığı kız arkadaşı Nilüfer Acarı, "Gel bakayım buraya" diyerek tahtanın önüne çağırdı. Nilüfer Acar, tahtanın önüne geldiğinde tabancasını çıkararak, "Her şey buraya kadar" diye bağıran H. C.,genç kızın başına tek el ateş etti. Sınıf arkadaşlarının gözleri önünde Nilüfer Acarı vuran H. C. daha sonra tabancayı kendisine doğrultarak ateş etti.

GENÇ KIZ OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Kan gölüne dönen sınıfta büyük panik yaşayan arkadaşları durumu hemen öğretmenlere haber verdiler. Nilüfer Acar, olay yerinde yaşamını yitirdi, Ağır yaralanan H. C. de Çekirge Devlet Hastanesi ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay nedeniyle okul tatil edilirken, sınıfta iki boş kovan bulundu. Bu arada, H. C.’nin sınıfın erkek öğrencilerinin görüştüğü whatsapp grubuna "Nilüferi vurmaya geliyorum" diye yazdığı ortaya çıktı.

ARALARI KÖTÜYDÜ

Sevgilisii vurduktan sonra intihar girişiminde bulunan gencin, bi gece önceki whatsapp konuşmaları da deşifre oldu. Bir nevi cinayeti haber veren M.c.'nin paylaşımı şu şekilde; "Arkamdan katil demeyin. Kız kendisi istedi. Sınıfa gelip katil olmayı isterdim. Ya da dışarıda seri seri 50-100 kişiyi öldürmek ne güzel olurdu. Ama imkanlar buna el vermiyor. Hem riske de giremem. Hakikat ölümde gizlidir, ölümse hakikatin ta kendisidir. Pazartesi üç beş çiçek koyarsınız sıraya, sonra unutur gidersiniz. Bana kalsa o çiçekleri de koymayın. Neyim varsa, sağa sola dağıtın. Yaşarken işe yaramadım, bari ölünce bir işe yarayayım" dediği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir