Çağan Atakan Arslan Star tv Söz dizisinden ayrılıyor Survivor'dan sonra Söz'ü tutmadı

Geçtiğimiz sezon başlayan ve şu sıralar yaz tatilinde olan Söz dizisinin başlaması merakla beklenir oldu. Star Tv söz dizisinde önümüzdeki sezon başrol oyuncularından olan Avatar Atakan yani Söz dizisindeki rolü Geveze olan asker olmayacak. Avatar Atakan Söz dizisinden ayrılıyor

Çağan Atakan Arslan Star tv Söz dizisinden ayrılıyor Survivor'dan sonra Söz'ü tutmadı

Geçtiğimiz sezon başlayan ve şu sıralar yaz tatilinde olan Söz dizisinin başlaması merakla beklenir oldu. Star Tv söz dizisinde önümüzdeki sezon başrol oyuncularından olan Avatar Atakan yani Söz dizisindeki rolü Geveze olan asker olmayacak. Avatar Atakan Söz dizisinden ayrılıyor iddiaları geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı ve sonuç böylece netleşti.  Üsteğmen Zafer Yaman karakterine hayat veren Avatar lakaplı Atakan Arslan, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Star TV söz dizisi hakkında aıklama da bulunan Atakan Açıklamasında, “Söz dizisinden kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. İzleyicilerimize bizi destekleyenlere herkese teşekkürler başka projelerde buluşmak üzere.” İfadelerine yer verdi.

ÇEŞME DE İKİNCİ TATİLİNDE

Müzik, sanat ve futbol dünyasından bir çok ismi ağırlayan Çeşme'de gelenek bozulmadı, her zaman olduğu gibi hafta sonu tatilciler ilçeye adeta akın etti.

Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre son döneme damga vuran isimlerden Avatar lakapalı Atakan Arslan ikinci balayına Çeşme'de devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda evlenen Avatar Atakan eşi ile birlikte Çeşme'de tatil yaparken, onlarda Çeşme tutkunları arasına girmiş oldu.

ESKİ SEVGİLİSİ İLE DAVALIK OLMUŞTU

Milli boksör ve oyuncu Atakan Arslan, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesaplarının bağlı olduğu mail hesabını çaldırdı. Arslan, sosyal medya hesaplara erişim sağlayamadığında durumu fark etti ve savcılığa başvurdu. Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, ünlü oyuncunun şikâyeti üzerine olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Yürütülen soruşturmada, söz konusu mail hesabına erişim sağlayan IP tespit edildi. Hesaplara erişim sağlayan şahsın, Avatar Atakan'ın eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı.Berna D.'nin olayla ilgili ifadesine başvuruldu. Berna D., Atakan Arslan'ın eski erkek arkadaşı olduğunu belirtip, söz konusu mail hesabına erişim sağladığını kabul etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz