Görüş Bildir

Cesarete Bak! Güvenlik Kamerasına Rağmen Güpegündüz Hırsızlık Yaptı

Denizli'deki bir kereste işleme tesisinin bahçesine park edilen motosiklet, gündüz vakti güvenlik kamerasına bile aldırış etmeyen kimliği belirsiz hırsız tarafından çalındı. Hırsızlık anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Cesarete Bak! Güvenlik Kamerasına Rağmen Güpegündüz Hırsızlık Yaptı

Olay, dünsaat 09.00 sıralarında, Sümer Mahallesi Üçgen Kavşağı altındaki kereste işleme tesisinde meydana geldi. Kereste işleme tesisinde çalışan 42 yaşındaki Ecevit Kiriş, yeni aldığı 20 F 6501 plakalı motosikletini işyerinin bahçesine park ederek çalışmaya başladı. Bu sırada işyerinin önüne gelen bir kişi, motosikleti görünce bir süre uzaktan izledi. Bir süre bekleyen hırsız, işyerinin yanına geçip, duvardaki delikten içeri girdi. Motosikletin bulunduğu yere delikten giren hırsız, burada da bir süre bekledikten sonra motosikleti çalıştırdı. Aracının çalındığını gören Kiriş, motosikletin peşinden koşarak yakalamaya çalıştıysa da hırsız izini kaybettirdi. O anlar işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Hırsızın yakalanması için çalışma başlatan polis, soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
Motosikletini yeni aldığını söyleyen Ecevit Kiriş, "Çalışmaya başladığım sırada motosikletin götürüldüğünü gördüm. Gündüz vakti kameraya bile aldırış etmeden motosikletim çalındı" dedi.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi