Görüş Bildir

Çiğli'de okul servisinde ölü bulunan çocuk sonrasında ihmalkarlıklar ziciri

İzmir'de okul servisinde unutulan 3 yaşındaki çocuk havasızlıktan öldü. İzmir Çiğli'de yaşayan 3 yaşındaki Alperen Şahin, sabah özel bir anaokuluna gitmek için servise bindi. Minik Alperen okul servisinde uyudu. DUrumu farketmeyen şoför ve servis sorumlusu aracı kilitleyerek çıktı.

Çiğli'de okul servisinde ölü bulunan çocuk sonrasında ihmalkarlıklar ziciri

İzmir'de okul servisinde unutulan 3 yaşındaki çocuk havasızlıktan öldü. İzmir Çiğli'de yaşayan 3 yaşındaki Alperen Şahin, sabah özel bir anaokuluna gitmek için servise bindi. Minik Alperen okul servisinde uyudu. DUrumu farketmeyen şoför ve servis sorumlusu aracı kilitleyerek çıktı. Sonrasıda ise 3 yaşıdaki minik çocuk havasızlıktan hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Çiğli ilçesinde yaşayan üç çocuk sahibi Serkan ve Buket Şahin çifti, en küçük çocukları Alperen'i dün saat 07.30'da özel bir anaokuluna göndermek için okul servisine bindirdi.

İddiaya göre, okula ulaşan servisin şoförü ve hostesi, tüm öğrencilerin indiğini zannederek arabayı kilitledi.

Gün içinde okula gelmediği fark edilen Alperen'in servis aracında kilitli kaldığı anlaşıldı.

Araç içinde emniyet kemeri takılı ve baygın şekilde bulunan çocuk, Karşıyaka'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Alperen Şahin, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Şahin'i ana okuluna götüren servisin şoförü T.İ. ile hostesi D.K, ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından "taksirle ölüme sebebiyet vermek' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdür Ömer Yahşi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah olayı duyar duymaz müfettiş görevlendirdiklerini, olayı tüm yönleriyle araştırdıklarını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir