Cinayetteki sır perdesi aralanıyor

Sergen Dağ isimli genç ile ziyaret sırasında çıkan kavga da ölüm olması snrasında başlatılan soruşturmanın detaylarına ulaşılıyor

Cinayetteki sır perdesi aralanıyor

Kocaeli'nde Sergen Dağ'ın ölümü ile sonuçlanan trtışmanın sbeebine ulaşıldı. Geçtiğimiz günlerde akraba ziyaretine gelen Sergen Dağ isimli kişinin, arasında husumet olduğu saptanan kişiler ile karşılaşması sonrasında çıkan kavga da ağır yaralanan Dağ, ölmüştü. Cinayetteki sır perdesi aralanıyor.

Kocaeli'nde geçtiğimiz pazar akşamı, akrabalarını ziyarete gelen Sergen Dağ (21) ile burada karşılaştığı Mustafa Z. (55) arasında tartışma çıktı. Mustafa Z.'nin kuzenleri olan Kadir Z. ve 18 yaşından küçük kardeşi S.Z.'nin de katıldığı tartışma kavgaya dönüşünce, tabancayla başından ve vücudunun değişik yerlerinden vurulan Sergen Dağ, öldü. Ayağından yaralanan Mustafa Z. ise hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis, Kadir Z. ve kardeşini, önceki gün İstanbul Ataşehir'deki eniştelerinin evinde yakaladı.

'PARK KAVGASI' DENDİ

Zanlılar yakalanınca, tartışmanın, olaydan sonra iddia edildiği gibi park kavgasından değil, kira borcundan çıktığı belirlendi. Serkan Dağ'ın bir dönem kiracısı olduğu Mustafa Z.'ye 10 bin lira borcu olduğu ve bu parayı ödemediği için aralarında husumet oluştuğu ortaya çıktı. İki zanlı kardeş ile birlikte enişteleri Mehmet F. adliyeye sevk edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz