Cinnet geçiren genç futbolcu annesi ve kız kardeşini öldürdü

Cinnet geçiren 21 yaşındaki genç futbolcu, annesi ve kız kardeşini öldürdü. Serie A ekibi Parma'nın alt yapısında yetişen ve İtalyan alt liglerinde kariyerine devam eden 21 yaşındaki futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kız kardeşini öldürdü.

Cinnet geçiren genç futbolcu annesi ve kız kardeşini öldürdü

Cinnet geçiren 21 yaşındaki genç futbolcu, annesi ve kız kardeşini öldürdü. Serie A ekibi Parma'nın altıyapısında yetişen ve İtalyan alt liglerinde kariyerine devam eden 21 yaşındaki futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kız kardeşini öldürdü.

Bir dönemin İtalya'daki en ünlü takımları arasında yer alan Parma'nın altyapısından çıkan ve Milan'ın kapısından dönen 21 yaşındaki Ganalı futbolcu Solomon Nyantakyi, annesini ve kız kardeşini öldürdüğünü itiraf etti.

Parma'dan ayrıldıktan Milan ile anlaşamayan Solomon Nyantakyi'nin kariyeri son 2 yıldır düşüş içindeydi. Genç futbolcu, son olarak İtalya Serie D takımlarından Imolese Calcio'da forma giyiyordu.

''SİNEĞİ BİLE İNCİTMEZDİ''

Nyantakyi'nin Parma'dan teknik direktörü olan eski Livorno futbolcusu Cristiano Lucarelli, yaptığı açıklamada ''Söyleyecek söz bulamıyorum. Solomon çok iyi bir çocuktu, bir sineği bile incitmezdi. Son yıllarda ağır bir depresyon geçiriyordu. Birkaç kez konuşmuştum, problemlerini biliyordum. Onu yanımıza çağırmıştım ama ailesini özlediğini söyleyerek gelmemişti'' sözlerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz