Görüş Bildir

Cip hırsızları yakalandı

İstanbul'da girdikleri evlerden aldıkları kontak anahtarlarıyla lüks araçları çalan hırsızlar, polis tarafından yakalandı.

Cip hırsızları yakalandı
Şüphelilerin çaldığı bir cip, yakalandıkları evin önünde, diğeri ise söyledikleri otoparkta bulundu. Adliyeye çıkarılan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Sarıyer'de, 6 Şubat 2015 tarihinde Nadir Ö'nün evine giren hırsızlar, içeride bulunan ziynetler eşyaları ile bir miktar antika eşyaları çaldı. Şüpheliler evde buldukları kapıda park halinde durancipe binerek olay yerinden kaçtı. Hırsızlıkla ilgili polis soruşturması sürerken 3 Mart 2015 gecesi benzer bir hırsızlık Silivri’de meydana geldi. Mağdur Halil K.’nın evine giren hırsızlar içerde bulduklarını çalıp, kapıda duran ev sahibine ait lüks cipe yükleyerek kaçtı. Polis iki olayın da şüphelilerinin aynı kişiler olduğunu tespit etti.
Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda Esenyurt’ta bir eve yapılan baskında 3 şüpheli gözaltına alındı. Silivri’den çalınan lüks cip de aynı evin önünde park halinde bulundu. Gözaltına alınan H.A., H.K. ve B.İ. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüpheliler, sorguda, çalınan diğer cipin Küçükçekmece’de bir otoparkta olduğunu söyledi. Polis bu cipi de şüphelilerin söylediği otoparkta buldu. Şüphelilerin çaldıkları araçları il dışına çıkarma hazırlığında oldukları belirlendi.
Adliyeye gönderilen şüpheliler savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi