Görüş Bildir

Cizreli Mehmet, Anne Marie ile düetini anlattı!

Sosyal medyada, ünlü şarkıcı Anne Marienin "Rockabye" şarkısına yaptığı düetle gündeme gelen Cizreli Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcının İstanbul konserinde sahne aldı. Şulan konser deneyimini Çok güzeldi, yaşadıklarımı anlatmakta zorlanıyorum. Şahane bir duygu sözleriyle anlattı.

Cizreli Mehmet, Anne Marie ile düetini anlattı!

 Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşayan Mehmet Ali Şulan, İngiliz şarkıcı Anne Marienin "Rockabye" şarkısına yaptığı düet sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı. İstanbula Babylon Soundgardenda konser vermek üzere gelen Anne Marie, Şulan'ı yine sosyal medya üzerinden Yarın İstanbulda mısın benimle birlikte Rockabye söyler misin? diyerek konserine davet etti. Şulan da Anne Marienin çağrısına kayıtsız kalmadı, Cizreden İstanbula gelerek "Rockabye" isimli şarkıyı Anne Marie ile birlikte söyledi.

HEYECAN VARDI AMA

Cizreden İstanbul'a zorlukla uçak bileti bulduğunu söyleyen Şulan,  'Bana yazdığı mesajdan haberim yoktu, internete girmemiştim. Bana fake hesaplar iletti. Aynı gün uçak yoktu, uçağa binmem zor oldu. Yedeklerden yer bulabildim' dedi. Konserde yaşadığı heyecanı anlatan Şulan, 'Çok güzeldi, yaşadıklarımı anlatmakta zorlanıyorum. Şahane bir duygu. Heyecan vardı ama o atmosferi gördükten sonra gayet güzeldi' dedi.

PROVA YAPMADAN ÇIKTIM

10 senedir müzisyenlik yaptığını ve sahne deneyiminin olduğunu belirten Şulan, 'Konser öncesi konuştuk. Hasret giderdik. Prova yapmadan direkt çıktık. Ona rağmen güzeldi. İlk defa büyük bir sahneye çıktım' şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi