Görüş Bildir

Çocuk parkında silahlı çatışma: 2 ölü

Osmaniye'deki çocuk parkında aralarında husumet bulunan şahısların tartışması silahlı kavgaya dönüşünce çatışma çıktı, 2 kişi öldü.

Çocuk parkında silahlı çatışma: 2 ölü

Osmaniye Dumlupınar Mahallesi'ndeki Şehit Ahmet Şahin Parkı'nda dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre parkta oturan 31 yaşındaki Soner Poçulu ve 27 yaşındaki Ali Karadağlı ile, aralarında husumet bulunan 32 yaşındaki Recep Türkmenoğlu ile kardeşi 30 yaşındaki Fatih Türkmenoğlu tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Recep Türkmenoğlu, yanında getirdiği av tüfeğiyle ateş etmeye başladı.

Tüfek saçmalarının isabet ettiği Soner Poçulu ile Ali Karadağlı ambulansla kaldırıldığı Osmaniye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Recep Türkmenoğlu ile kardeşi Fatih Türkmenoğlu ise otomobille olay yerinden kaçtı. Parkta oynayan çocukların büyüklerin kavgasını görüp kaçması faciayı önledi.

İhbar üzerine harekete geçen polis, şüphelileri Güney Çevre Yolu'ndaki Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yakalayarak olayda kullanılan av tüfeğiyle birlikte gözaltına aldı. Soner Poçulu ile Ali Karadağlı'nın cesetleri ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Recep Türkmenoğlu ile kardeşi Fatih'in sorguları sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi