Görüş Bildir

Çok kuvvetli yağış, o illeri felç edecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bir kritik uyarı daha!

Çok kuvvetli yağış, o illeri felç edecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aşırı sağanak yağış uyarısında bulundu. İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa çevrelerinde etkili sağanak yağışın başlayacağını açıklarken, olumsuzluklara karşı da uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın kuzey ve doğusuyla Güney Ege kıyıları ve Antalya çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara'da etkili olması beklenen kuvvetli yağışların gök gürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek, Marmara Bölgesi ve Güney Ege kıyıları için şu açıklama yapıldı:

"Yağışların; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir. Yağışların; yarın İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya çevrelerinde kuvvetli (21-50 mm); Antalya'nın doğu ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 mm) ve yer yer şiddetli (76-100 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir"

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir