Çukur dizisi Vartolu'nun Mihriban sahnesi Youtube'yi çöktürdü!

Çukur dizisi Mihriban sahnesi haftaya damgasını vuracak şekilde ilerlerken, Youtube video platformunda milyonlarca kere izlenerek adeta rekorları kırdı. Vartolunun Mihriban sevdasına hayret Ettiler. Öyle ki Vartolu'nun Mihriban türküsü sahnesi sadece bir hafta da 3.6 milyon kere izlendi.

Çukur dizisi Vartolu'nun Mihriban sahnesi Youtube'yi çöktürdü!

Çukur dizisi Mihriban sahnesi haftaya damgasını vuracak şekilde ilerlerken, Youtube video platformunda milyonlarca kere izlenerek adeta rekorları kırdı. Bu sez Show TV ekranlarında başlayan ve Pazartesi akaşamlarının müptelası ettiren Çukur dizisinde bu hafta öyle bir sahne vardı ki. Tüm izleyenler duygusal anlar yaşadığı kadar bir o kadar da Vartolunun Mihriban sevdasına hayret Ettiler. Öyle k Vartolu'nun Mihriban türküsü sahnesi sadece bir hafta da 3.6 milyon kere izlendi.

VARTOLU'NUN TEK ZAAFI

Vartolu'nun bilindiği üzere tek düşük noktası yaşadıklarından sonra Mihriban sevdası olarak ortaya çıkmıştır. Öyle ki çok acımasız bir mafya adamını canlandıran Vartolu, Youtube'yi kırdı geçti. Bu acımasız l,der intikam hırsı ile Çukur'a ger dönerken İntikam hırsıyla yanan Vartolunun Mihriban sevdası , Mihriban sahnesi ile sosyal medyadan sonra Yputube'yi de solladı. Dizi rekorunu kıran anlar çok dikkat çekti.

İŞTE NEDENİ

 Vartolu’nun bu türküye olan düşkünlüğü ise üvey babası tarafından annesi Mihriban’ın gözleri önünde öldürülmesi oldu. Sosyal medyada da çok ilgi gören o sahne bir haftada sosyal paylaşım sitesi Yotube'de 3,6 milyon kişi tarafından izlendi.

VARTOLU HAKKINDA

 ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL (VARTOLU)

1983 yılında Bursa’da doğan Erkan Kolçak Köstendil, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. 2008 yılında “Güz Sancısı” filmi ile sinemaya adım atan Köstendil, Sakarya Fırat, Merhamet ve Ulan İstanbul dizilerinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl: Kösem’de Şahin Giray Han’ı canlandıran Köstendil, halen “Çukur” dizisinde  Vartolu rolünü canlandırmaktadır.

Dizideki biyografisi; Doğduğu ve çocukluğunun geçtiği Çukur’a intikam almak için geri dönen, acımasız bir mafya lideri. Yıllar sonra Çukur’a geri dönen Vartolu, kimsenin bilmediği planlarını uygulamaya son derece kararlıdır.

Kaynak: Diyarbakır Söz