Görüş Bildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgecan'ın kardeşlerine tablet hediye etti

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, bindiği minibüste tüyler ürperten cinayete kurban giden üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan'ın ailesini makamında kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Özgecan'ın kardeşleri Barış ve Beste'ye birer tablet hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgecan'ın kardeşlerine tablet hediye etti

Özgecan Aslan'ın ailesinin oturduğu merkez Akdeniz İlçesi'nin Barış Mahallesi'ndeki sokağa bir grup vatandaş kendi hazırladıkları 'Özgecan Aslan Sokağı' tabelası astı. Tabelanın asılmasına baba Mehmet Aslan, anne Songül Aslan, kardeşleri Beste Aslan, Barış Ali Aslan da eşlik etti. Mehmet Aslan, Özgecan'ın adının sokağa verilmesinde çabası olan herkese teşekkür ederken, dün Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları görüşmeyi anlattı. Erdoğan'ın kendileri ile çok yakından ilgilendiğini belirten Mehmet Aslan, şunları söyledi:

"Kendilerine de dediğim gibi, bizi bu şekilde onurlandırmakla müşerref olduk. Ziyarette Sayın Cumhurbaşkanımız, Barış'a ve Beste'ye birer tablet hediye etti. Bana da çok güzel bir kravat hediye ettiler, Allah razı olsun. Bunun ötesinde söylenecek başka bir şey yok. Konu ile ilgili, gerek mahkeme ile ilgili, gerekse de başka Özgecanların kaybolmaması adına devletimizin büyük hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum."

Yaşananların ardından toplumun her kesiminden büyük bir destek gördüklerini ifade eden Mehmet Aslan, "Biz bu süreçte ne medyayı, ne gazeteleri ne de televizyonları hiç takip etmedik. Kimin ne yazdığını ne anlattığını, ne söylediğini çok fazla bilmiyorum, bilgi sahibi de değilim. İşin doğrusu da çok fazlada bilmek istemiyorum. Aile olarak o süreçte acımızı yaşayamadık. Yavrumuzun yokluğunu, acısını her geçen gün biraz daha artarak hissediyoruz. Acımızı yeni yaşamaya başladık" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi