Görüş Bildir

Cumhurbaşkanı'na 'Niye gelmiş' dedi, gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Iğdır mitinginde, "Ahmet Davutoğlu geldi ne değişti ki şimdi de Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş?" dediği iddiaasıyla gözaltına alınan Hüseyin Ali Karabağ, adliyede savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

Cumhurbaşkanı'na 'Niye gelmiş' dedi, gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın dün Zübeyde Hanım Bulvarı'nda yaptığı mitingi alan dışında izleyen 26 yaşındaki Hüseyin Ali Karabağ, bu sırada iddiaya göre "Ahmet Davutoğlu geldi ne değişti ki şimdide Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş?" dedi.
Bu sözleri üzerine polisler tarafından gözaltına alınan Karabağ, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Geceyi emniyete geçiren Hüseyin Ali Karabağ, bugün saat 12.30 sıralarında adliyeye sevk edildi. Iğdır Adliyesinin önünde MHP İl Başkanı Özcan Günsoy, MHP Iğdır Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu ile birçok partili Hüseyin Ali Karabağ'a alkışlarla destek verdi.Hüseyin Ali Karabağ, adliyede savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Karabağ, kendisini bekleyenler tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi