İzmit D-650'de kaza, otomobil ağaca çarptı!

İzmit D-650 Karayolu'nda önüne aniden çıkan bir araca çarpmamak için fren yapan otomobil kontrolden çıkanarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Kazada 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

İzmit D-650'de kaza, otomobil ağaca çarptı!
Kaza Kandıra D-605 Karayolu Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Kandıra'dan İzmit'e seyir halinde olan Şevki Kural yönetimindeki 34 YN 5243 plakalı otomobil iddiaya göre önüne çıkan bir otomobile çarpmamak için aniden fren yaptı. Kontroldan çıkan otomobil savrularak yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın şiddeti ile araç sürücüsü Şevki Kural ve yan koltukta oturan arkadaşı İrfan Yolcuoğlu araç içerisinde sıkıştı. Çevresindekilerin haber vermesi ile olay yerine 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirirken İrfan Yolcuoğlu ise sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkartılarak ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaşamını yitiren Şevki Kural'ın cesedi otopsi yapılmak için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı.
Kazadan sonra araç içerisinde yapılan incelemede çok sayıda alkol kutularına rastlandı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz