Görüş Bildir

Dayak yiyen kadının tek suçu bulaşığı makinede yıkamak istemesi

Adana Seyhan'da bulaşıkları makineye atıp atmama kavgası koca şiddetine mahal bırakırken, acılı kadın ise görme zorluğu yaşıyor

Dayak yiyen kadının tek suçu bulaşığı makinede yıkamak istemesi

Adana'da akılalmaz bir kadın şiddeti yaşandı. Seyhan ilçesinde yaşayan evli çift arasında meydana gelen darp olayının sebebi ise sadece bulaşık makinesi. Olay; bu kadar küçük bir sebepten dayak yiyen kadın ve gözaltına alınan koca şeklinde sonuçlandı. 51 yaındaki usret Özbek asıllı 32 yaşındaki karısını bulaşık makinesinde bulaşık yıkamak istiyor sebebiyle dayak attı iddiaları karakolda sonuçlandı.

ADANA'da 51 yaşındaki Nusret Limonçiçeği, iddiaya göre bulaşıkları elde yıkama yüzünden tartıştığı Özbekistan asıllı eşi 32 yaşındaki Shakhnazahon Limonçiçeği'ni döverek hastanelik etti.

DEVAMLİ ŞİDDET GÖRÜYORMUŞ

Aldığı darbelerle gözleri şişen Özbek kadın, "Evlendiğimiz günden beri şiddet görüyorum, 6 ay önce de döverek 5 aylık bebeğimi düşürdü" dedi.  Merkez Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi'nde oturan Nusret Limonçiçeği, 2 yıl önce eşinden boşanıp, Özbekistanlı Shakhnazahon Limonçiçeği ile evlendi.

GÖRME KAYBI YAŞIYOR

İddiaya göre, Nusret Limonçiçeği, bulaşıkları makinaya yerleştiren Özbekistan asıllı eşine tabakları elinde yıkamasını söyledi. Bu yüzden tartışma çıkınca Limonçiçeği, kafa attığı eşini tekme yumruk dövdü. Ardından da baygınlık geçiren kadını Adana Devlet Hastanesi'ne getirdi. Gözleri moraran ve görme kaybı yaşayan kadına acil serviste tomografi çekildi. Bu sırada kadın görevlilere, eşinin kendini dövdüğünü belirterek yardım istedi. Görevlilerin bilgi verdiği polisin müdahale ettiği kadına doktorlar da darp raporu verdi. Özbek kadın şikayetçi olunca Nusret Limonçiçeği iddiaya göre, "Şikayetçi olursan başına daha kötüsü gelir" diyerek tehdit etti.

VE İTİRAF

Polis tarafından gözaltına alınan Limonçiçeği, ifadesi için karakola götürüldü, genç kadın ise, "Bulaşıkları makinaya koyarken 'elinde yıkayacaksın' diyerek bana vurmaya başladı. Hamileydim 6 ay önce dayak nedeniyle düşük yaptım. Beni sürekli dövüyor, pasaportuma el koydu, evden dışarı çıkmama izin vermiyor" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir