Görüş Bildir

Demet Akalın Okan Kurt boşanıyorlar mı? Sinir krizi geçirdi diye ayırdılar

Yoksa Demet Akalın Okan Kurt çifti boşanıyorlar mı. Magazin gündeminin sürekli olarak takibinde olan Demet Akalın Okan Kurt çiftine nazar değdiği iddia ediliyor.

Demet Akalın Okan Kurt boşanıyorlar mı? Sinir krizi geçirdi diye ayırdılar

Yoksa Demet Akalın Okan Kurt çifti boşanıyorlar mı. Magazin gündeminin sürekli olarak takibinde olan Demet Akalın Okan Kurt çiftine nazar değidiği iddia ediliyor. İddialara göre Okan Kurt icra borcu yüzünden Demet Akalın'ın sinir krizi geçirdiği ve sonrasında da ayrılık senaryolarının yazıldığı iddia edildi. Bodrum'da geçtiğimiz gün konser veren ünlü sarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt hakkında çıkan haberleri adeta ayyukaya çıkardı. Peki ya ortaya atılan iddialara Demet Akalın ne dedi?

 HACİZ OLAYI SONRASINDA ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta haciz olayı sonrasında canlı yayına bağlanarak zor anlar yaşayan Demet Akalın, canlı yayında olan hiçbir şeyi hatırlamadığını, nispetizm kelimesinin geçmesi üzerine sigortalarının attığını, normalde magazinle hep arasının iyi olduğunu ancak o zaman duygusal patlama yaşadığını ifade etti.

“Yok Öyle Bir Şey” 

Olay sonrasında Okan Kurt ile boşanacakları dedikodusuyla ilgili Akalın, “Yok böyle bir şey” dedi. Böyle bir şeyin söz konusu bile olmadığını, şimdi İstanbul’dan havaalanına indiğini ancak yine göremediğini, konsere gelmek zorunda kaldığını belirtti.

KORKUNÇ ŞEYLER

Geride bıraktığımız akşam bir arkadaşıyla çıktığı gece gezmesinde görüntülenen Berkay, Demet Akalın’ın kendisine hediye ettiği 15 altınla ilgili sorulara yanıt verdi ayrıca Akalın’ın “Evime haciz geldiği gün bana bir tek Berkay kapısını açtı” sözlerine de açıklık getirdi.

“SONUÇTA BİZ BİR AİLEYİZ”

Berkay muhabirlerin ısrarlı soruları karşısında: “Bu konuda yorum yapanlara söylemek istediğim tek şey şu: Size ne! Ben onun kardeşiyim. Arya onun yeğeni. Gelin onun gelini. Size ne oğlum! Gönlünden geçmiş, onu takmış.Benim evim ona her gün açık. Ayrıca Demet hanım bana sığınmış falan da değildi. Sonuçta biz bir aileyiz. Demet'le aramı kimse bozamaz. Biz canız, ciğeriz, böbreğiz. Okan Kurt da benim kardeşim” yanıtını verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir