Görüş Bildir

Deniz Seki Faruk Salman muradına eremeden ayrıldı Onlar çocukluk aşıklarıydı!

Senelerce süren hapis hayatında Faruk Salman Deniz Seki'nin hep yanındaydı.Haziran başında tahliye edilen Deniz Seki'ye en çok sahip çıkan isim Faruk Salman olmuştu. Tahliye sonrasında konserden konsere koşan Deniz Seki'den ayrılık haberi gecikmedi. Deniz Seki Faruk Salan ayrıldı Ama ayrılık gerekçeleri neydi?

Deniz Seki Faruk Salman muradına eremeden ayrıldı Onlar çocukluk aşıklarıydı!

Senelerce süren hapis hayatında Faruk Salman Deniz Seki'nin hep yanındaydı.Haziran başında tahliye edilen Deniz Seki'ye en çok sahip çıkan isim Faruk Salman olmuştu. Tahliye sonrasında konserden konsere koşan Deniz Seki'den ayrılık haberi gecikmedi.

Yıllar sonra kavuşup nişanlanan Deniz Seki ile Faruk Salman'ın yolları ünlü şarkıcının tutuklanmasıyla ayrılmıştı. Salman, firari olduğu dönemde bile aşkına sahip çıkmış, 2014 yılında ikinci kez ceza evine giren Deniz Seki'yi 2,5 yıl beklemişti.

Seki'nin haziran ayındaki tahliyesinden iki hafta önce, Salman ailesinin Deniz Seki'yi istemediği çiftin de bu nedenle yollarını ayırdığı iddia edilmişti.'Deniz'i bir daha bırakmam' diyen işadamı sözünü 2,5 ay tutabildi.

HT Magazin'in haberine göre; Seki'nin özgürlüğüne kavuşmasının ardından birlikte tatile çıkan çift iki gün önce yollarını ayırdı.

Seki ve Salman bu kararı yakın çevreleriyle de paylaştı.Bu daha çok aramızda bizim bile kendimize söylemekten korktuğumuz sevgimize daha çok sahip çıkmalıyız diye düşündüğümüz hassas bir dönemde bu haber basına nasıl sızdı ben şaşkınım . Biz şaşkınız .

Ve çok ama çok üzgünüm! Emim Faruk bey de üzgün. Sevgimizden yana bir şüphemiz yok ama benim iş yoğunluğum onun bu yoğunluğa alışamaması dengeyi bulamadık maalesef… Yoksa başka hiç bir şey yok bu ömürlük baktığım ilişkiyi bitirecek .

Bu karar Faruk beyin almış olduğu bir karar ben de saygı duyuyorum .

Biz daha kendimize bile itiraf edemezken belki yarın ne olacağı belli olmayan bu kadar özel bir ilişkiyi çıkıp konuşmak bana bize yakışmaz .

O yüzden beni mazur görün olur mu ?

Daim olan sevgi ve saygımla…

Deniz Seki

ANNE OLACAĞIM DEMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Deniz Seki cezaevinden çıktıktan sonra deyimi yerindeyse hayatını yeniden inşaa ediyor. Deniz Seki özel hayatına ve nişanlısı Faruk Salman'a dair açıklamalarda bulundu. Son zamanlarda gözle görülür şekilde kilo veren Deniz Seki 'Daha da zayıflayacağım. Kilo güzel şey değil ama yemek yemek dünyanın en güzel şeyi. ' dedi. İşte Deniz Seki'nin o açıklamaları.  Yemekler nasıldı? Ortalama bir ailenin sofrasına her zaman konmayacak kadar çok çeşit yapıyorlar. Aslında çok sağlıklı besleniyorsun; nohutunu, etini, tavuğunu yiyorsun. Her cuma balık, her salı tavuk günüdür mesela. Bir tek yağ sorunu oluyor. Ben kendimi hasta yemeğine yazdırmıştım. Yağsız ve tuzsuz geldiği zaman sen kendin ayarlayabiliyorsun. Tatil yapacak mısınız? Zaten yeterince Maldivler'de kendimi dinledim. Çıktıktan sonraki 48 saat içinde stüdyoya girip şarkı söyledim. Oradayken de mini konserler yapıyordum. Doğum günlerinin aranan ismiydim. Orada en sevilen şarkımın 'Ağlamak Yok' olduğunu öğrendim. Bir repertuvar hazırlamıştım oradaki isteklerden. Özellikle Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısını 7 bin 500 kere falan söyletmişlerdir.Yaşananlardan pişman mısınız? Beni sevenleri üzdüğüm için üzgün ve pişmanım. Gerçekten elimde olmayan sebeplerden dolayı pişmanım. Haksızlığa uğradığımın da altını çizmek istiyorum. Hatalar insan içindir. Yaşanması gerekiyordu, yaşandı. Ben bir insanım ve beni kucaklayan insanlar da haksızlığa uğradığımın farkında. Hak etmediğimi düşünüyorum ama bu da benim sınavımmış. Artık daha sakin bir hayat yaşamayı düşünüyorum. Orada yokluk insana çok şey öğretiyor. İmkansızlık, insana harikalar yaratıyor. Orada hepimiz Philippe Starck gibi tasarımlar yaptık. Mukavva kartonlardan çamaşır suyu kaplarına kadar değişik malzemelerle çok şey yaptık. Raflar, saksıların içine örgüden çiçekler yaptık çünkü çiçek orada yasaktı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir