Görüş Bildir

Denizde kaybolan yaşlı adamın cesedi kayalıklara vurdu

Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde akşamüstü denize girdikten bir süre sonra kaybolan 78 yaşındaki Namık Kemal Şen'in cesedi, bu sabah kayalıklarda bulundu. Kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülen Şen'in cesedi, morga kaldırıldı.

Denizde kaybolan yaşlı adamın cesedi kayalıklara vurdu
İstanbul'dan yaz tatili için ailesiyle Cunda Ortunç Koyu'nun Parlamenterler Sitesi'ndeki yazlığına gelen emekli Elektronik Mühendisi Namık Kemal Şen, dün akşam saatlerinde sitedeki arkadaşlarıyla birlikte denize girdi. Kış boyunca görüşemediği arkadaşlarıyla birlikte yüzen Şen, arkadaşlarının denizden çıkmasına rağmen bir süre daha yüzmek istediğini söyledi. Ancak havanın kararmasına rağmen Şen, evine dönmedi. Meraklanan eşi ve iki çocuğu deniz kıyısında uzun süre Şen'i aradı. Ancak bulamayınca, jandarmaya haber verdi.
İhbar üzerine koya gelen jandarma karadan, İzmir'den gelen dalgıçlar ise Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı ekiplerle birlikte denizden arama çalışmalarına başladı. Ayvalık Doğal Afetler Arama Kurtarma ve İlk Yardım Derneği (ADAK) ekipleri de arama çalışmalarına destek verdi. Sabaha kadar süren çalışmalar sonunda, 06.00'da, hafif derecede Parkinson rahatsızlığının bulunan Şen'in cesedi, koydaki bir kayalığa vurmuş halde bulundu. Kalp krizi geçirmiş olabileceği tahmin edilen Namık Kemal Şen'in cesedi, olay yerine çağrılan ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi