Görüş Bildir

Denizli'de Katliamvari trafik kazası: 4 ölü 38 yaralı!

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde turist taşıyan tur otobüsünün devrildiği kazada 4 kişi öldü, 38 kişi yaralandı. Pamukkale’den Antalya’ya giden Rus, Kazakistan, Ukrayna ve Belarus uyruklu turistleri taşıyan Evren Erkılıç'ın kullandığı 07 FGN 64 plakalı tur otobüsü, saat 16.30 sularında, Denizli-Antalya karayolunun Serinhisar ilçesi Akça mevki yakınlarında yağmurun ıslattığı yolda, kontrolden çıkıp, yarım metre derinliğindeki su tahliye kanalına düşerek takla attı.

Denizli'de Katliamvari trafik kazası: 4 ölü 38 yaralı!

Can pazarının yaşandığı kazada 1’i Rus, 3’ü Kazak olmak üzere 4 turist hayatını kaybetti. Kazada 38 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi, Özel Sağlık Hastanesi, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Özel Tekden Hastanesi ve Mediklinik Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

KARŞI ŞERİDE GEÇİP TAKLA ATTI

Görgü tanığı otomobil sürücüsü Mustafa Sarıca, "Otobüs önümde seyrediyordu. Birden karşı şeride geçip takla attı. İlerlerken aynadan baktığımda otobüsteki yolculardan bazılarının yola fırladığını gördüm. Daha sonra ilk kavşaktan olay yerine dönüp, yaralılara yardımcı olmaya çalıştım. Yol yağmur nedeniyle ıslaktı. Tur otobüsünün hızı da biraz vardı. Kaza bu nedenle olmuş olabilir" dedi.  Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi