Devlet Bahçeli partisinin meclis toplantısında konuştu! Muharrem İnce'ye göndermelerde bulundu

Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün açıklama yapan Muharrem İnce'ye göndermelerde bulundu. Parti meclis grubunda konuşan bahçelinin açıklamaları kaydedildi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, idam konusunda tüm gücüyle var olduklarını açıkladı.

Devlet Bahçeli partisinin meclis toplantısında konuştu! Muharrem İnce'ye göndermelerde bulundu

Devlet Bahçeli geçtiğimiz gün açıklama yapan Muharrem İnce'ye göndermelerde bulundu. Parti meclis grubunda konuşan bahçelinin açıklamaları kaydedildi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, idam konusunda tüm gücüyle var olduklarını açıklayarak,  "İdam cezasının getirilmesi yasanın kabul edilmesi hususunda MHP tüm gücüyle vardır. Bu bahsin kapanmasını beklemektedir" diye konuştu.

Devlet Bahçeli CHP taraflarında resmen başlayan iç savaş ile de alakalı açıklamalar yaptı. ve "CHP kaosun dibinde anlaşmazlıkların girdabındadır. CHP'nin yanında hizalanan diğerler ise vurgun yemiş haldedir. CHP'nin varlığını kafeslemek, ülkülerini kötülemek için her yolu deneyen gafillere oksijen çadırı görevi gören CHP, sonunda kazdığı kuyuya düşmekten kurtulamamıştır" dedi. FETÖ davasından tutuklu Kadir Topbaş'ın damadının tahliye edilmesini doğru bulmadığını belirten Bahçeli, CHP'li Muharrem İnce'nin, "İkinci Ekmeleddin vakasına izin vermeyiz" sözlerine de cevap verdi.

Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları kaydedildi. ''MHP'yi  hedef alan çok ortaklı saldırı ve operasyonun kumanda merkezinde yangın çıkmıştır. Karanlık senaryolar muhattaplarına dönmüştür.

CHP kaosun dibinde, anlaşmazlıkların girdabındadır. Bugün 'oyun var' diye sızlananlar, dün bize karşı oynanan oyunlarda figüranlık rolüne bürünmekten utanmamışlardı. CHP'nin yanında hizalanan diğerler ise dağılmış, vurgun yemiş haldedir. MHP'nin varlığını kafeslemek, ülkülerini kötülemek için her yolu deneyen gafillere oksijen çadırı görevi gören CHP, sonunda kazdığı kuyuya düşmekten kurtulamamıştır.

Elbette CHP’de yaşananlar bizim doğrudan ilgi sahamız içinde değildir. Ancak bir hakkı teslim, bir doğruyu tespit amacıyla lafımızı esirgemeyeceğiz. 16 Nisan’dan hemen sonra yeni bir parti kurma konusunda mekik dokuyan, zemin yoklayan, hava koklayan, maksatlı ziyaretlerle iş birliği kanalları açmaya yeltenenler hayal aleminden hala çıkamayan siyasi mağluplardır. Türk milleti 16 Nisan’da herkese yerini göstermiş, dersini vermiştir. Türkiye yeni bir hükümet sistemine geçmiştir. Bu demokratik sonucu hazım ve sindirim güçlükleri çekenlerin hayır iradesini siyasileştirip bir alanda toplama emelleri olmayacak duaya amin demekle eşdeğerdir.

MHP siyasetteki kıpırdamaların, beklenti ve ittifak arayışlarının sonu olmayan bir macera olduğuna inanıyor. Biz kirli ve ucuz siyasetin batağına sağlanmadık. Sonra da saplanmayacağız.''

Kaynak: Diyarbakır Söz