Görüş Bildir

Diva Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu! İşte son sağlık durumu

Yeni televizyon programı çekimleri için bir süredir Hindistan'da olan Bülent Ersoy'dan kötü haber geldi. Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu. Çığlık çığlığa kalan Ersoy hemen müdahale edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Diva Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu! İşte son sağlık durumu

Yeni televizyon programı çekimleri için bir süredir Hindistan'da olan Bülent Ersoy'dan kötü haber geldi. Bülent Ersoy'u Hindistan'da yılan soktu. Çığlık çığlığa kalan Ersoy hemen müdahale edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un da aralarında bulunduğu grup, bilindiği üzere bir televizyon kanalaında yaz aylarında başlayacak olan program çekimleri için Hindistan Mumbai'ye gitti.

ÇIĞLIK ATARAK YARDIM İSTEDİ

Hindistan'da 46 derece sıcakta gerçekleşen çekimler sırasında dinlenmek için yeşil alan tercih eden 'Diva' lakaplı sanatçının, çığlık atarak yardım istemesi üzerine çalışanlar yanına koştu.

YILANI YAKALAYIP ÖLDÜRDÜLER

Yardıma koşan set çalışanları, yılanı yakalayıp öldürdü. Sol bacağında şişkinlik ve kızarıklık oluşan Bülent Ersoy, set doktorunun yaptığı ilk müdahalenin ardından vakit kaybetmeden hastaneye kaldırıldı.

"SAĞLIK DURUMU İYİ"

Çok sayıda ünlü ismin ölüm haberini duyurduğu için 'Sanat dünyasının felaket tellalı' olarak anılan Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Diva'nın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Akay fotoğrafın altına "Nazar değdi sanırım bize! Benim şu anda sağlık durumum çok iyi ve dinleniyorum, ilginiz için sonsuz teşekkür ediyorum. Bu arada Bülent Ersoy'dan üzücü haber aldım. Bülent Hanım'ı bacağından yılan sokmuş ama biraz önce sağlığının iyi olduğunu da öğrendim. Hindistan'da çekimler sırasında yeşil alanda dinlenen Bülent Hanım, çığlık atarak yardım istemiş. Yardıma koşan set çalışanları yılanı öldürmüş. Sol bacağında şişkinlik, kızarıklık oluşan Bülent Hanım, set doktorunun yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmış ve şu an müşahede altında tutuluyor. Acil şifalar dilerim." notunu düştü.

BİTLENDİLER

'Dünya Güzellerim' adlı programı için bir araya gelen Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Burcu Esmersoy'un Hindistan'dan ilk görüntüleri geldi. Çekimleri mayıs ayının ilk haftasında başlayan programın yayınlanan ilk görüntülerinde ekip, Hindistan'ın Mumbai şehrinde gerçekleşen otobüs seyahatleri sırasında görüntülendi. labildiğince abartılı kıyafet ve makyajlarıyla eski bir otobüste tavuk ve keçilere eşliğinde seyahat eden ünlü isimlerin diyalogları dikkat çekti. Ersoy'un bir Hintlinin kucağında tuttuğu tavuğu sevdikten sonra ekibin bit paniği yaşaması dikkat çekti. Geride bıraktığımız günlerde Bülent Ersoy'un Hindistan'da budist rahipleriyle kavga ettiği önesürülmüş, program yetkilileri iddiaları yalanlamıştı

ÇEKİMLER BAŞLADI

Haziran ayında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için bir araya gelen; Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’dan oluşan dev kadrodan ilk görüntüler yayınlandı. Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy’un Hindistan’ı altına üstüne getirdiği, eğlence dolu anların yaşandığı ilk tanıtım yayınlandı. Çekimleri Mayıs ayının ilk haftasında Hindistan’da başlayan “Dünya Güzellerim”in yapımcılığını Bloom Medya, yönetmenliğini Mustafa Kotan yapıyor. Yayınlanan ilk görüntülerde Hindistan’ın Mumbai şehrinde gerçekleşen otobüs seyahatleri sırasında izlediğimiz Diva Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy; “Ekranlarda eğlenceye yer açın” dedirtiyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir