Görüş Bildir

Doğum gününde ölüm onu şahsına münhasır TIR'ın da yakaladı! Doğduğu gün öldü!

Bursalı 39 yaşındaki TIR şoförü Taner Yaşa, direksiyon başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. 3 çocuk babasının doğum gününde vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu

Doğum gününde ölüm onu şahsına münhasır TIR'ın da yakaladı! Doğduğu gün öldü!

Bir fabrikadan yüklediği nişastayı İstanbul’a götürmek isteyen Taner Yaşa, 16 VZ 210 plakalı TIR’ı ile sabahın erken saatlerinde yola çıktı. İddiaya göre, Yaşa, İstanbul İkitelli Sanayi Sitesi'ne giriş yaptı. Nişasta yüklü TIR’ı yanaştırmak isterken fenalaşan Yaşa’nın aracı yolda kaldı. Durumu fark eden güvenlik görevlileri, 112 Acil servisten yardım istedi. Sağlık ekibi olay yerine geldiğinde ise talihsiz adamın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlendi. ACISI YENİKÖY’E DÜŞTÜ Yaşa’nın cenazesi Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinden sonra Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Taner Yaşa’nın acı haberi önce Orhangazi Taşıyıcılar Kooperatifi’ne ulaştı. Birlikte çalıştığı arkadaşları acı haberle sarsılırken, 3 çocuk babası Yaşa’nın Yeniköy Mahallesi’ndeki evinde ise gözyaşı sel oldu.

DOĞUM GÜNÜYDÜ Ekmek teknesinde, direksiyon başındayken hayatını kaybeden Taner Yaşa’nın, vefat ettiği günün doğum günü olduğu öğrenildi. Yaşa, ölümünden saatler önce 39 yaşına girmişti. Güler yüzü ile bilinen ve meslektaşlarının ‘Muhtar’ lakabı ile çağırdığı Yaşa’nın, herkes tarafından sevilen birisi olduğu bildirildi. Talihsiz adam bugün Orhangazi’ye bağlı Yeniköy Mahallesi’nde toprağa verilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir