Domuz gribi mi öldürdü?

Geçen hafta Muğla'da yüksek ateş ve öksürük nedeniyle hastaneye giden Rasim Kaya'ya teşhis konulamamıştı. Rasim Kaya'yı Domuz gribi mi öldürdü? Muğla’da bir hafta önce rahatsızlanan Rasim Kaya domuz gribi virüsü taşıdığı endişesiyle özel bölüme alınmıştı. Rasim Kaya bugün yaşama gözlerini yumdu.

Domuz gribi mi öldürdü?

 Muğla’nın Yatağan ilçesinde bir hafta önce yüksek ateş ve öksürük şikâyetiyle hastaneye giden ve sonrasında da Domuz Gribi virüsü taşıdığı endişesiyle İzmir iline sevk edilen 58 yaşındaki Rasim Kaya adlı vatandaşımız tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu.

>DHA’nın haberine göre; Muğla'da bir hafta önce rahatsızlanarak öksürük ve yüksek ateş şikayetiyle Yatağan Devlet Hastanesi'ne giden Rasim Kaya, Domuz gribi virüsü taşıdığı endişesiyle özel bölüme alınmıştı. Yapılan kan tahlillerinden sonra da İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmişti.

>Bu hastanede tedavi altına alınan Kaya, bugün yaşama veda etti. Kaya'nın cenazesi ise kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Konuyla ilgili açıklama yapan Yatağan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gürsel Topal da "Gribal enfeksiyon sürekli olan bir hastalık. Panik havası yaratmaya gerek yok" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz