Görüş Bildir

İstanbul'da düğün eğlencesinde yine maganda dehşeti; balkondaki kadın öldü

İstanbul'da Kağıthane'de 3 çocuk annesi bir kadın, komşularının balkonunda düğün eğlencesini seyrederken, başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybetti. Ölen kadının kendi kızının da bir hafta sonra düğünü olduğu öğrenilince büyük üzüntü yaşandı.

İstanbul'da düğün eğlencesinde yine maganda dehşeti; balkondaki kadın öldü
Kağıthane'de 3 çocuk annesi bir kadın, komşularının balkonunda düğün eğlencesini seyrederken, başına isabet eden tek kurşunla hayatını kaybetti. Ölen kadının kendi kızının da bir hafta sonra düğünü olduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Ayar Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 3 çocuk annesi Hülya Özdemir (52), oturduğu apartmanın 5. katında, karşı dairedeki komşusuna geçerek, balkondan aşağıdaki düğün eğlencesini izlemeye başladı. Bu sırada, davul-zurna eşliğinde gelini alarak düğün salonuna götürecek olan grup içinden havaya silahla ateş açıldı. Mermilerden biri, balkondaki Hülya Özdemir'in başına isabet etti. Özdemir olay yerinde hayatını kaybetti.

Ölen kadının kendi kızının da bir hafta sonra düğünü olduğu öğrenildi.

Olayın ardından, polis ekipleri çevrede araştırma yaparak, delil topladı. Ekipler, kurşunun kimin silahından çıktığını araştırırken, video görüntüleri de incelemeye alındı.

Hülya Özdemir'in cenazesi ise otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı.
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi