Görüş Bildir

Dünya Güzellerim Bülent Ersoy, Hindistanda bulunmaz hint kumaşını buldu bavulu doldurdu

'Dünya Güzellerim' çekimleri geçtiğimiz ay Hindistan'da başladı. Türlü türlü kazaları atlatan Dİva Bülent Ersoy, sağ salim yurda döndü. Programın reklamı olması bakımından olduğu iddia edilene ve Hindistan'da çekilen bölümler bir yana dursun, Bülent Ersoy'un BAVUL SAYISI ŞAŞIRTTI.

Dünya Güzellerim Bülent Ersoy, Hindistanda bulunmaz hint kumaşını buldu bavulu doldurdu

'Dünya Güzellerim' çekimleri geçtiğimiz ay Hindistan'da başladı. Türlü türlü kazaları atlatan Dİva Bülent Ersoy, sağ salim yurda döndü. Programın reklamı olması bakımından olduğu iddia edilene ve Hindistan'da çekilen bölümler bir yana dursun, Bülent Ersoy'un 61 bavul ile yurda dönmesi ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bulunmaz Hint kumaşı tabiriyle Altın sırmalı Hint kumaşı alan Ersoy, kumaşa 370 bin TL ödedi.

Gece yarısı kuyumcu açtırmasıyla, yurt dışında mağaza kapattırmasıyla bilinen Bülent Ersoy, havalimanında çok ilginç bir görüntüye imza attı.

40 BAVULLA YOLA ÇIKTI, 61 BAVULLA DÖNDÜ

Show TV'de yaz aylarında yayınlanacak 'Dünya Güzellerim' programının çekimleri için Banu Alkan, Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy'la birlikte bir süredir Hindistan'ın Mumbai şehrinde olan Ersoy Türkiye'ye döndü. Diva'nın 40 bavulla yola çıktığı seyahatten, 61 bavulla yurda dönen dönmesi dikkat çekti.

370 BİN TL'LİK ALTIN SIRMALI HİNT KUMAŞI

Magazin kulislerinde yazan bir diğer ilginç haber ise Diva'nın, Hindistan'dan 370 bin TL'lik altın sırmalı Hint kumaşı aldığı yönünde.

65 BAVULLUK EKİBİN, 40 BAVULU DİVA'YA AİTTİ

Yapımcılığını Bloom Medya'nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın üstlendiği ve ilk bölümü 14 Haziran'da ekranlara gelecek 'Dünya Güzellerim' adlı şov program için bir ay önce Hindistan-Mumbai'ye giden Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'dan oluşan ekip 65 bavulla yola çıkmıştı. Uçağın kalkmasına 1 saat kala havalimanına giriş yapan Diva'nın 40 adet bavulu saatler öncesinden havalimanına getirilmişti. Ersoy'un bavulları uzun bir sıra oluştururken görenler "Diva yine abartmış" demekten kendilerini alamamıştı.

Safiye Soyman 15 bavulla yola çıkarken; Burcu Esmersoy ve Banu Alkan ise 5'er adet bavullarıyla grubun mütevazı isimleriydi.

DÜNYA GÜZELLERİM BAŞLIYOR

Yapımcılığını Bloom Medya, yönetmenliğini ise Mustafa Kotan'ın yaptığı Show TV'nin yeni programı Dünya Güzellerim, 21 Haziran Çarşamba akşamı ekran macerasına başlıyor.

Uzun süren bir ön çalışmayla hazırlanan ve 21 Haziran'da Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli gezi & show programı için Hindistan'a doğru yola çıkan; Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, 45 gün boyunca Hindistan, Nepal ve Vietnam'a giderek bambaşka kültürlere sahip üç ülkenin gelenek ve göreneklerine göre yaşadılar.

Yaz sezonunda Show TV ekranlarında yayınlanacak olan “Dünya Güzellerim” isimli realty show için, Türk sinemasının Afroditi Banu Alkan, Türk Sanat Müziği’nin ünlü ismi  Safiye Soyman, televizyonların vazgeçilmez yıldızı Burcu Esmersoy ve Türkiye’nin Divası Bülent Ersoy bir araya geldi. Hindistan’a giden ekipten ilk fotoğraf Diva Bülent Ersoy’dan geldi.

“Dünya Güzellerim” isimli programın yönetmeni Mustafa Kotan’ın, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy; programın yapımcısı Uygar Ataş, yönetici yapımcısı Ataberk Oral ve yönetmeni Mustafa Kotan ile birlikte kendisi için özel yaptırılan ve yapımı bir ay süren Tuk Tuk’un (Uzak Doğu ülkelerinde şehir içi ulaşımı sağlamak için kullanılan araç) önünde objektife poz veriyor. Yapımında 5 kg swarovski taş kullanılan, koltukları Hint ipeği ile kaplanan Tuk Tuk’un yapımı bir ayda tamamlandı ve 20 bin dolara mal oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir