Duru güzel Merve Sevi, 14 Şubat'ta Çalkan Algün aşkını itiraf etmişti! İşte nişan kareleri

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi sosyal medya hesabından nişanlandığı haberlerini takipçilerine sundu. Duru güzel Merve Sevi'nin paylaşıı sonrasında herkes Merve Sevi'nin o şanslı nişanlısının kim olduğunu merak etti. Merve Sevi bir süredir aşk yaşadığı isim spor eğitmeni Çalkan Algün'le nişanlandı.

Duru güzel Merve Sevi, 14 Şubat'ta Çalkan Algün aşkını itiraf etmişti! İşte nişan kareleri

Güzeller güzeli oyuncu Merve Sevi sosyal medya hesabından nişanlandığı haberlerini takipçilerine sundu. Duru güzel Merve Sevi'nin paylaşıı sonrasında herkes Merve Sevi'nin o şanslı nişanlısının kim olduğunu merak etti. Merve Sevi bir süredir aşk yaşadığı isim spor eğitmeni Çalkan Algün'le nişanlandı.

Sosyal medya hesabından sürpriz yaparak nişanından tek kare fotoğraf paylaşan Merve Sevi, nişan fotoğrafının altına aşk notunu düştü. Nişanlısı Çalkan Algün'ü de etiketleyen Sevi böylelikle evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişanlısı Algün de bu nişan fotoğrafını kendi hesabından; "Hayatımda yaşadığım en heyecanlı en güzel ve en anlamlı akşamdı" notuyla paylaştı.

İTİRAF ETMİŞTİ

Merve Sevi, 14 Şubat'ta spor eğitmeni Çalkan Algün'le birlikte olduğunu duyurdu. Sevi, sevgilisinin boynuna sarıldığı fotoğrafı, "Millet yeni doğanını saklar, ben de onu. Şaka şaka kimseden kaçtığım yok. 1 Ocak'ta 'evet' dedim" notuyla paylaştı. Güzel oyuncu, böylece yeni yılın ilk gününde evlilik teklifi aldığını da açıklamış oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz