Düzce'de silahlı kavga: 1 yaralı

Düzce’de daha önce spor sokak üzerinde kavga ederek bıçaklanan şahsın babası, oğlunu bıçaklayan şahsın ağbisinin büfesini bastı.

Düzce'de silahlı kavga: 1 yaralı

Sözlü başlayan sataşma silahlı kavgaya dönünce bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde Düzce Gaziantep Caddesi Spor Sokak üzerinde Tacettin Ç, Aykut B. ile Uğur Ş., Cüneyt D., Recep Yağız arasında çıkan kavgada Uğur Ş. karın boşluğundan yaralanmıştı. Polis tarafından gözaltına alınan ve adliyeye çıkarılan şahıslar mahkemece serbest bırakılmıştı.

Bu kez kavgada bıçakla yaralanan Uğur Ş.’nin babası Faruk Ş. oğlunu bıçaklayan şahsın abisinin işlettiği D-100 karayolu hal kavşağındaki büfeye giderek oğlunun neden bıçaklandığı konusunda görüşmek istedi. Sözlü sataşmaı bir anda silahlı kavgaya döndü. İddialara göre Faruk Ş, belindeki silahı çekerek büfeye kurşun yağdırırken, büfe işletmecisi Yetkin B. de büfede bulunan tüfeği ile ateş etmeye başladı. Çıkan silahlı çatışmada Faruk Ş. kasıklarından yaralandı. Yaralanan Faruk Ş. olay yerine geldiği otoyla arkadaşları tarafından Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis olay sonrası Yetkin B.’yi gözaltına aldı. Silahlı çatışmayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz