Eşi ve çocuğuna yolda şiddet uyguladı

DİYARBAKIR'da bilinmeyen nedenle öfkelenen K.Ç., eşi ve çocuğunu yolda tartakladı. Çevredekilerin tepkisi üzerine eşi ve çocuğunu zorla otomobile bindiren K.Ç., bölgeden uzaklaştı.

Eşi ve çocuğuna yolda şiddet uyguladı

Olay, Kooperatifler Mahallesi'nde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü önünde meydana geldi. K.Ç. adlı kişi otomobilini yolda durdurup, araçta bulunan eşini tartaklamaya başladı. Kadının, yanında bulunan oğluyla birlikte otomobilden inmesiyle daha çok öfkelenen bu K.Ç., şiddeti bir süre daha sürdürdü. Çevredekilerin tepki gösterdiği öfkeli koca, eşi ve oğlunu zorla otomobile bindirdi. Otomobiline tekme ve yumruklar da atan K.Ç. daha sonra uzaklaşarak kayıplara karıştı. Kameraya yansıyan görüntüler şiddetin dozunu gözler önüne serdi.

GÖZALTINA ALINDI

Buarada, K.Ç.'nin eşine ve çocuğuna uyguladığı şiddet anları görüntülenmesi üzerine harekete geçen Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelenin adresini belirledi. Yeri tespit edilen K.Ç. yakalanarak gözaltına alındı. Polis merkezine getirilen K.Ç.'nin sorgusu sürüyor.  Öte yandan K.Ç., şiddet uyguladığı eşiyle dini nikahlı olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz