Ebru Şallı'dan Azeri iş adamıyla 500 bin liralık pilates iş ortaklığı teklifine net yanıt! 'Yalandır'

Ebru Şallı çıplak fotoğrafları ile sosyal medya da uzunca süre çok konuşulan ismi olmuştu. Ebru şallı'nın çalkantılı hayatının akabinde psikolojik destek aldığı da geçtiğimiz günlerde belritilmişti.Ebru Şallı'nın Azeri bir iş adamından 500 bin liralık bir teklif aldığı iddia edilmiş, sonrasında da bu konu da çok konuşulmuştu.

Ebru Şallı'dan Azeri iş adamıyla 500 bin liralık pilates iş ortaklığı teklifine net yanıt! 'Yalandır'

Çalkantılı aşk hayatı, Cem Yılmaz ile hakkında çıkna dedikodular derken son olarak Ebru Şallı çıplak fotoğrafları ile sosyal medya da uzunca süre çok konuşulan ismi olmuştu. Ebru şallı'nın çalkantılı hayatının akabinde psikolojik destek aldığı da geçtiğimiz günlerde belritilmişti. Geçtiğimiz günlerde Ebru Şallı'nın Azeri bir iş adamından 500 bin liralık bir teklif aldığı iddia edilmiş, sonrasında da bu konu da çok konuşulmuştu. Ünlü manken Şallı Azeri işadamı ile 500 bin liralık anlaşmayı sosyal medya hesabından yalanladı.

EBRU ŞALLI PAYLAŞTI

Sevgili takipçilerim, içimden geldi yazdım valla biliyorsunuz ben pek konusmam! 2 gündür tek bir gazetede çıkan haberle yayılan , asılsız, ciddiyetsiz , gerçek dışı , yalan habere lütfen itibar etmeyiniz... Şaşkınım çünkü, bugün bu yalan habere bir köşe yazarı bile değinmiş... Çok acı bir durum! Vay Türkiye' nin haline! Bir de "Canım Turkiyem" der ya! Yok şu kadar para alıyormuşum , yok pilates dersi vermek için servet ödeniyormus bana.. Tamamen yalan ve uydurma, ciddiyetsiz haber! Tabi ki pilates dersi veriyorum, canlı yayınlar, DVD'ler, birtakım spor merkezleri gibi birçok yerde... Pilates hocasıyım ben... 14 yıldır ögretiyorum bu sporu.. Yıllardır gönüllü omurilik felçlilerine pilates ve nefes dersi verıyorum, birgün bunu niye haber yapmıyorlar acaba? Bu doğru ama geri kalan hikayeleri yapmayın arkadaşlar! Sonra diyorsunuz neden röportaj yapmıyorsunuz bizim gazeteye... Ne olur yani herkes iyi olsa, işine gücüne baksa, dürüst olsa... Sevin biraz korkmayın inanın sevgi dünyayı kurtaracak.

CEM YILMAZ'I SİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Fi dizisine konuk olan Cem Yılmaz, dizide kendini canlandırarak, ünlü bir psikiyatrist olan Can Manay (Ozan Güven)'a Whatsapp grubuna gelen çıplak fotoğraflardan bahsetmişti. Dizideki bu konuşmanın üzerine Ebru Şallı'nın çıplak fotoğrafları basına yansıdı. Şallı fotoğrafların kendisine ait olduğunu kabul etmese de bu tesadüf sosyal medya takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ayrıca Şallı, genç sevgilisiyle görüntülenen Yılmaz'ı sosyal medya hesaplarından sildi.

Ebru Şallı'nın adı geçen ağustos ayından beri Cem Yılmaz'la anılıyor. Ünlü komedyen, “Ebru Şallı çok sevdiğim eski bir arkadaşım” dese de, önce Çeşme ardından Bodrum'da beraber görüntülenen ünlü ikilinin ilişkisinin aylardır İstanbul'da da sürdüğü biliniyor. Zaman zaman oğlunun annesi Ahu Yağtu başta olmak üzere farklı kadınlarla görüşse de Yılmaz'ın, Şallı'yı da hayatında tuttuğu sosyal medya paylaşımları sayesinde ortaya çıkmıştı.

Cadılar Bayramı'nda Şallı'nın evine giden Yılmaz, ünlü mankenin oğlu Pars'ın da daha önce kafasına taktığı taçla görüntüsünü paylaşarak kendisini ele vermişti. Şallı'nın adı son günlerde çıplak poz skandalıyla gündemde… Ünlü modele ait olduğu iddia edilen çırılçıplak bir poz haftalardır sosyal medyada elden ele dolaşıyor. Çıplak fotoğrafın kendisine ait olmadığını açıklayan ve yasal işlem başlatacağını söyleyen Şallı, son olarak Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülenmiş ve “iki erkek evladım var, anneyim. Çok zor bir süreç içindeyim. Olayı büyüten ve çarpıtan kişileri biliyorum ve Allah'a havale ediyorum. Olayı daha çok kadınlar büyütüyor” demişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz