Emre Altuğ Duymasan Kalmasın'da Çağla Şikel ile alakalı öyle bir gaf yaptı ki!

Mutlu giden Bir birliktelik Emre Altuğ Çağla Şikel evliliği sürpriz bir şekilde son bulmuştu. Bu ayrılığın akabinde ünlü çift, birbirlerini severek ayrıldıklarını her fırsatta ifade etmişti. Son Olarak Star TV kranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalması' isimli programa katılan Emre Altuğ Çağla Şikel'İ ANLATTI

Emre Altuğ Duymasan Kalmasın'da Çağla Şikel ile alakalı öyle bir gaf yaptı ki!

Mutlu giden Bir birliktelik Emre Altuğ Çağla Şikel evliliği sürpriz bir şekilde son bulmuştu. Bu ayrılığın akabinde ünlü çift, birbirlerini severek ayrıldıklarını her fırsatta ifade etmişti. Son Olarak Star TV kranlarında yayınlanan 'Duymayan Kalması' isimli programa katılan Emre Altuğ Çağla Şikel ile alakalı açıklama yaptı. Emre Altuğ, Çağla Şikel ile edee ayrıldıkları hatırlamadığıı ifade etti.

HATIRLAMIYORUM

Yakışıklı şarkıcı, sosyal medya üzerinden Çağla Şıkel ile barıştırma çabası içinde olanlara ve bu konuda kendisine mesaj atanlara seslenerek, "Rica ediyorum bizi birleştirme çabanızdan vazgeçin" dedi. Çocuklarından dolayı Çağla Şıkel'den bir ömür boyu görüşmek üzere ayrıldığını vurgulayan 48 yaşındaki Altuğ, "Başta böyle bir düşüncemiz yoktu, ama hayat bizi böyle bir yere götürdü" şeklinde konuştu. Kendisine yöneltilen "Neden ayrıldınız?" sorusunu ise “Çağla Şıkel’den neden ayrıldığımı hatırlamıyorum” yanıtıyla geçiştirdi.

Emre Altuğ, sunucu Seren Serengil’in "Evlilik süresince kendini tamamen çocuklarına verdiğin için bir süre sonra işinden uzaklaşmanın yarattığı sıkıntı bence beraberliğinizin seyrini etkiledi” şeklindeki yorumu üzerine, "Evlilik döneminde neredeyse 4-5 sene hiçbir şey yapmadım. Evet biraz abarttığım doğrudur, ama çocuğum olmasını çok istiyordum. Hatta rüyamda bile görüyordum. Bunun bir fedakarlık olduğunu değil, seçim olduğunu düşünüyorum. Bir yandan da kariyerimle ilgilenmediğim için hep kendimi sorumlu tuttum" ifadelerini kullandı.

"ÇAĞLA’NIN HAYATINA GİRECEK KİŞİ..."

Emre Altuğ, "2.5 yıl önce biten evliliğinin ardından Çağla’nın yeni bir ilişkiye başlaması seni nasıl hissettirecek?” sorusuna, "Hayatına biri girerse, inşallah hayatına dürüst biri girer ve mutlu olurlar. Bu konuda ince eleyip sık dokuyacağına inanıyorum" cevabını verdi. Kendisinin bir ilişkiye başlayıp başlamayacağı sorusu üzerine ise “Yeniden bir ilişkiye başlamayı düşünmüyorum" dedi.

ÇAĞLA ŞİKEL'DE KATILMIŞTI

Çağla Şıkel, ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuk oldu. Şıkel, bilinmeyenlerini anlattı. İşte ünlü modelin açıklamalarından bazı bölümler:

1998-1999 yıllarında yurtdışından teklif gelmişti. Oraya çalışmaya gitmediğim için hiç pişman değilim. Ruhen ve bedenen kendime bakıyorum. Kaşık kaşık çikolata yiyorum ama her gün yapmıyorum bunu. Doyduğu zaman masadan kalkmayı bilen insanlardanım. Haftanın 3 günü fitness ve ağırlık çalışıyorum. Çocuklar hafta sonu Emre’de kalıyor. Emre ile boşanmış olmamıza rağmen sürekli birlikteyiz. Onun da hayatında biri olabilir, benim de hayatımda biri olabilir. Bunu yönetecek olgunluktayız.

“TAMAMLANMAYI BEKLEMİYORUM”

Kendimi yarım kalmış ve eksik hissetmiyorum. Kendimi tamamlamak için hayatımda birisinin olmasını hiç düşünmedim. Tamamlanmayı beklemiyorum. Hayatımda biri olursa 1.5 olurum. Boşanmak çok zor bir karardı. Boşandıktan sonra hayatıma biri girsin istemedim. Kendimi çocuklarıma adadım. Alişan’ın nişanı 29 Haziran’da, düğünü kasım gibi düşünüyorlar.

BİRARADA GÖRÜTÜLENDİLER

Ünlü şarkıcı Emre Altuğ ve eski eşi model sunucu Çağla Şikel, oğulları Kuzey ve Uzay Altuğ ile Akmerkez’de görüntülendi. emre Altuğ, günü birlikte keyifle geçirdiği oğullarını anneleri Çağla Şikel’e teslim etmek için Akmerkez’e geldiklerini söyledi. Çağla Şıkel'den önce gelen Emre Altuğ, çocukların alışveriş merkezinin etkinlik alanına kurulan küp havuzunda oynama isteklerini kırmadı.

Daha sonra yanlarına gelen Çağla Şıkel de Kuzey ve Uzay’ın eğlencesine ortak olup birlikte küp havuzunda atlayıp zıpladı. Terleyip eğlenceye son veren Şikel ve oğulları, ardından oyuncak mağazasından alışveriş yaptılar.

ÇAĞLA ŞİKEL HAKKINDA

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.

İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı.

1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllrda Atatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Rol aldığı oyunlardan bazıları; Fındıkkıran Balesi, Külkedisi, Sihirbaz Oz, Yedisi birden, Arşın Mal Alan, olarak sıralanabilir.

1996 yılında oynadığı Odessia (Odesa) adlı filmle sinemaya adım attı.

1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci oldu. Bu birinciliğin ardından Şeysel adalarındaki Miss World 1997 güzellik yarışması ile Europes Queen Of Beauty seçilerek dünya dördüncüsü ödülünü aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyunculusu olarak da çalıştı.

Özellikle ‘Miss World’le birlikte 1997- 2003 tarihleri arasında Fransa ‘da Zeki Triko, Amerika, Almanya, Hong Kong, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır ‘da defilelerde bulundu.

Yurtiçi ve yurtdışında pek çok defileye katılan Şikel; 2002 yılında mankenlik mesleğinin yanı sıra Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği “Tri Peypirs Kabare”sinde oyuncu ve dansçı olarak yer aldı.

EMRE ALTUĞ HAKKINDA

Emre Altuğ, 14 Nisan 1970 tarihinde ev hanımı anne ve diş hekimi babanın 2. oğlu olarak İstanbul‘da dünyaya geldi.

Çocukluğu Levent ve Akatlar‘ da geçti. İlkokulu Şair Behçet Kemal Çağlar İlköğretim Okulu‘nda bitiren Altuğ, eğitim hayatına Şişli Terakki Lisesinde devam etti.

Ortaokuldan itibaren tüm ilgisi koro, gitar vetiyatroya yönelen Emre Altuğ, liseden mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girdi.

90’lı yıllarda, dönemin ünlü sanatçıları olan Sezen Aksu, Nilüfer, Sertab Erener, Levent Yüksel gibi isimlerle vokalistlik yapmaya başladı. Vokallik yaptığı sırada tiyatrodan da uzak kalmayan Altuğ, o dönem 3 sezon boyunca Haldun Dormen tiyatrosu‘nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

2000 yılı tiyatro sezonunda Haldun Dormen tarafından sahnelenen, başlıca rollerinde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün‘ün yer aldığı geniş bir kadroya sahip olan “Bir Kış Öyküsü” müzikalinde oynadı.

1998 yılında Topkapı Müzik‘le ilk albümünü yapmak üzere anlaştı. İki yıl süren çalışma sonunda “İbret-i Alem” ortaya çıktı. “İbret-i Alem”in 1999 yılındaki başarısyla beraber, 100’den fazla konser verdi. Şırnak, Silopi‘de verdiği konserle ilk konser veren sanatçı ünvanını kazandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz